Ne yapıcam ben :(

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
kızlar biliyorsunuz babamı kaybedeli 2 yılı geçti....annemlerin evi o arada dağılmıştı...gebzede annemin dayısının boş eşyalı bir evi vardı orda kalıyorlardı.. kardeşim askere gidince annem yalnız kaldı die yanıma aldım.o arada kaldıkları ev de boşaltılıp kiraya verildi.dolaysıyla annem kerdeşim askere gittiğinden beri bende..kardeşim geleli 3 ay oldu..o da bende kalıyor..bir de çocuk var..o da daha 3 aylık ..yani hiç özel hayatımız kalmadı..asla yalnız kalamıoruz..annem hiçbiryere kimseye gitmiyor..kardeşim geçici işte çalışıo..eşim onu ii bir işe sokacak ama bugün baktım kendine ev açmayı düşünüo.annemi asla hesaba katmmıo ama..annem evin bütün kontrolünü eline almış durumda iş bile yaptırmıo banabişey diyincede kızıp ağlıo..ne yapacağımı şaşırdım.kendimi evin ufak kızı gibi hissetmeye başladım..ve bu durum hiç hoşuma gitmiyor..eşim de hiç hoşnut değil ama annemi sever..hiç ağnı açıp bişey demedi ne onlara ne bana sağolsun...ama bu böle gitmez çok bunaldım..
bi akıl verin ne yapmalıyım ?

OP
gülbin

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
evet çok can sıkıcı ve içinden çıkılması çok zor bir durum...bu yüzden paylaşmak ve akıl almak istedim..ilgilendiğin için sağol canım benim...

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
Bence annenin kardeşinle kalması en mantıklısı.kardeşinle konuşsan canım.eşinin iyi niyetine hayran kaldım,allah razı olsun.

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
ya da kardeşinle ,eşin konuşsa..sana da adamakıllı bi iş bulsak,annenin sana ihtiyacı var,gibilerinden...

OP
gülbin

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
bencede kardeşimle kalmalı..ama nasıl yapacak bilemiyorum..ortada hiç eşya yok..baştan ev kurması gerek kardeşimin...bi yandan da bunları düşünüyorum..hava soğuk ev sobalı çocuk da bizim odada valla odamızın kapısı açık yatıoruz mecbur..hayatım çok zorlaştı..galiba mecbur kardeşimle konuşucam..

OP
gülbin

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
ya da kardeşinle ,eşin konuşsa..sana da adamakıllı bi iş bulsak,annenin sana ihtiyacı var,gibilerinden...

onun işi hazır sayılır ehliyet almasını belkioruz..1-2 aya kadar başlıcak inşallah..eşim hayatta böyle birşey demez ona..bana bile kardeşin anneni de alsın falan hiçbişey demiyor..

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
onun işi hazır sayılır ehliyet almasını belkioruz..1-2 aya kadar başlıcak inşallah..eşim hayatta böyle birşey demez ona..bana bile kardeşin anneni de alsın falan hiçbişey demiyor..

anladım canım...son çare kardeşinle senin konuşman..umarım kırgınlık,dargınlık olmadan halledebilirsin.

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
canım bence sen ne annenle nede kardeşinle konuş.çünkü alınabilirler.
kardeşinle konuşabilecek hatırı sayılır birine anlat ama güvenebileceğin
ona anlatsın nereye kadar ablanlarda kalıcaksınız sonuçta onlarında bir düzeni var iş kurduğunda annenide yanına al bi ev kurun desin.eşya da alınır yani dört dörtlük olmasada sizinde yardımınızla ufak tefek alınır.

OP
gülbin

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
canım bence sen ne annenle nede kardeşinle konuş.çünkü alınabilirler.
kardeşinle konuşabilecek hatırı sayılır birine anlat ama güvenebileceğin
ona anlatsın nereye kadar ablanlarda kalıcaksınız sonuçta onlarında bir düzeni var iş kurduğunda annenide yanına al bi ev kurun desin.eşya da alınır yani dört dörtlük olmasada sizinde yardımınızla ufak tefek alınır.

evet yaa bu daha ii olur sanki..çok saüol canım benim..zaten şu an herkes kardeşimden onu bekliyor..

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
Kardeşin bekar ve annenin kardeşinle kalması uygun bunda darılacak gücenecek birşey yok. eşya eksiği zamanla tamamlanır.ama kalp kırılırsa telafisi zor.:dertli:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
Bence canim canini sikma, sen üstüne düseni yapmissin. Esinde anlayis göstermis agzini bile acmamis. Bence oturun kardesinle konusun. Annenin onunla kalmasi en güzeli.

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
Canim cok zor bir durum, Allah yardimcin olsun. Bence Annen kardesinin yanina yakisir.
Bunda kirilicak bisey yok, iyilikle anlatmaya calis.

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
en güzeli kardeşini alıp karşınıza konuşmanız sen bekarsın seninle kalması en güzeli falan filan yada en azından arada bir size gelebiilir anneninde anlayışlı olması gerekir

bebeğin var eşinle iice uzaklaşmayın bu dönemde sonra geri dönüşü olmayan durumlarla karşılaşırsın Allah korusun hem belki annenin emekli maaşıda varsa kardeşin içinde ii olur

öyle söyleyebilirsiniz işin zor canım kimsenin kalbini kırmadan halledersiniz umarım

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
Gülbişim sıkma sen tatlı canını birtanem.
Kardeşin zaten sağlam bir işe girer girmez bence kendi düzenini kuracaktır.
Bence ailende bu durumdan rahatsızdır ki onlarda farkındalardır nereye kadar sizin yanınızda kalabilirlerki?

Bu arada eniştemizi gerçekten tebrik etmek gerekir,bence her damat onun yaptığı gibi anlayışlı ve sabırlı davranmazdı.Eniştemize benden kocaman alkış-alkis

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
canim kardesinle konus.sonucta o daha bekar ve senin de bir kurulu düzenin var deyim yerindeyse sen el ogluyla yasiyorsun annenin seninle kalip kardesinin ayri ev tutmasi yanlis:dertli:
insallah anneciginide kirmadan is hallolur canim gün dogmadan neler dogar üzme sen canini

OP
gülbin

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
Kardeşin bekar ve annenin kardeşinle kalması uygun bunda darılacak gücenecek birşey yok. eşya eksiği zamanla tamamlanır.ama kalp kırılırsa telafisi zor.:dertli:

ah canım bu işi bi halledebilsem:(annem sölediğim herşeye kırılıyor

Canim cok zor bir durum, Allah yardimcin olsun. Bence Annen kardesinin yanina yakisir.
Bunda kirilicak bisey yok, iyilikle anlatmaya calis.

sağol canım benim..inşallah dediğin gibi olur..

en güzeli kardeşini alıp karşınıza konuşmanız sen bekarsın seninle kalması en güzeli falan filan yada en azından arada bir size gelebiilir anneninde anlayışlı olması gerekir

bebeğin var eşinle iice uzaklaşmayın bu dönemde sonra geri dönüşü olmayan durumlarla karşılaşırsın Allah korusun hem belki annenin emekli maaşıda varsa kardeşin içinde ii olur

öyle söyleyebilirsiniz işin zor canım kimsenin kalbini kırmadan halledersiniz umarım

inşallah canım yaa..gerçekten çok uzaklaştığımızı hissediyorum..annemin zor biri olduğunun herkes farkında..bugün mutfağı bana bırak artık dedim de ii o zaman artık girmem kendin yap yemeğini falan dedi..kızdı yani..ama şu an yine mutfakta..
Gülbişim sıkma sen tatlı canını birtanem.
Kardeşin zaten sağlam bir işe girer girmez bence kendi düzenini kuracaktır.
Bence ailende bu durumdan rahatsızdır ki onlarda farkındalardır nereye kadar sizin yanınızda kalabilirlerki?

Bu arada eniştemizi gerçekten tebrik etmek gerekir,bence her damat onun yaptığı gibi anlayışlı ve sabırlı davranmazdı.Eniştemize benden kocaman alkış-alkis

kardeşim çok rahatsız aslında canım ama hep kendisi için planlar yapıyor..dün akşam biraz söyledim ama o da kırılıyor sanırım..özaydan allah razı olsun yaa hiçbişey demedi sağolsun hatta evlenen kadar kalsın diyor o..düşün artık...şu işe bir başlasın da bikaç ayda toparlar belki bakalım ama çok zor bir durumdayım yaa off

canim kardesinle konus.sonucta o daha bekar ve senin de bir kurulu düzenin var deyim yerindeyse sen el ogluyla yasiyorsun annenin seninle kalip kardesinin ayri ev tutmasi yanlis:dertli:
insallah anneciginide kirmadan is hallolur canim gün dogmadan neler dogar üzme sen canini

bencede ..zaten herkes onu bekliyor..bişeyler yapar diye düşünüyorlar..ay bilmiyorum..annem çok titiz bir insan..aşırı derecede yani..ben de temizliğiı severim ama onun kadar aşırı derecede titiz değilim...ilk ordan anlaşamıyoruz zaten..benim bütün rahatım kaçtı..ben haftada bir bütün avi kaldırırdım diğer günler normal günlük temizzlik yapardım ama annem her gün evi kaldırıyor..inşallah bir an evvel hallolur çok zor bir durum gerçekten..

GÜLÇİN

Daimi Üye
Tepki
2.169
cok zor bır durum allah yadımcın olsun genede suketmen lazım esın ıstemeseydı hergun sna dır dır etseydı daha zor olurdu.kardesınle konus yada annenle guzelce ızahet sana yakın ev tutabılırsınız

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar