Ne diye nişanlanalım

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.283
Ne diye nişanlanalım

Beyaz ile Tanem Sivar'ın nişanlandıkları iddiası ortalığı karıştırdı.

beyaz_3-0019_334.jpg

İddiaya göre şovmen, sevgilisi Sivar'ı annesi Nurten Hanım ile tanıştırdı. Annesinden onay aldıktan sonra ilişkisini kameralardan kaçmadan yaşamaya devam eden Öztürk, kısa süre önce de Sivar'a evlenme teklif etti. Ve ikili, nişan yüzüklerini takıp düğün hazırlıklarına başladı. Çiftin bu yaz Esma Sultan Yalısı'nda yapılacak görkemli bir törenle evleneceği konuşulurken, Beyaz bir açıklama yaptı:

"Nişanlandığımız ve hatta yalı baktığımız yazıldı. Ama bizim ilişkimiz başlayalı daha iki ay oldu. Henüz birbirimizi tanıma aşamasındayız. Evlilik fikri şimdilik bize uzak."

Damadı seviyorum
Acun Ilıcalı, 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasının temsilcisi Jamie Lynn ile Eftelya Balıkçısı'ndan çıkarken görüntülendi. Ilıcalı, birlikte çalıştığı Tanem Sivar'ın sevgilisi şovmen Beyaz hakkında konuştu: Beyaz çok kalender ve sevdiğim biri insan. Bu yüzden ona her fırsatta takılıyorum.
(Hürriyet)

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
mutluluklari daim olsun,,ama ne yalan soyliyim ben pek yakistirmadim,Beyazin yanina cocuk gibi kaldi bu kadin30 yasinda ama yakismamislar bence,,,

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
Allah mutluluklarını daim etsin. Ama ben Beyaz'ı en çok Çağla ile yakıştırmıştım.:verelini:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar