Naylon çoraptan çim adam yapalım...

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
images

ÇİM ADAM

Malzemeler: 1 adet kadın çorabı, küçük bir kap dolusu toprak, çim tohumu, su, ikisi büyük biri küçük 3 adet düğme, boncuk, yapıştırıcı.

Elimizdeki toprağın az bir miktarını çim tohumumuzla karıştırıp kadın çorabının içine boşaltalım. Geri kalan toprağımızı ise onun üzerine dökerek çorabımızın ağzını sıkıca bağlayalım. Çim tohumlarının bulunduğu kısım üste gelecek şekilde çorabı ters çevirelim. Bu toprağı her gün düzenli olarak sulayalım. Toprakta ne gibi değişiklikler oldu?

Sonuç: Her gün düzenli olarak sulanan topraktaki tohumlar, bir süre sonra yeşermeye başlar. Son olarak düğme, boncuk gibi malzemeleri çorap üzerine yapıştırıp ağız, göz ve burun yapımında kullanabiliriz

gp_296304.jpg

netten alıntıdır......

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.202
ayyyyyyy bende yaaa :kptmya:
annii bana yabıp göndersene bidene dişi olanden ama kırmızı file corapla süslermisin :kptmya:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.202
ayyy ilk çıktıgında deli olmuştum aldım saçları çıktı ve bir akşam eve gelirken sevgilimle kapıştım veeeeeee olan çim adama oldu:aglayan:

:kptmya: canım benim kıyamam :kptmya:
yener bana ilk ucan balon almıştı ilk bulusmada dün gibi hatılıyorum daha 5 dkika gecmeden kacırmıstı elinden :gul:

OP
nesrin64

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
:kptmya: canım benim kıyamam :kptmya:
yener bana ilk ucan balon almıştı ilk bulusmada dün gibi hatılıyorum daha 5 dkika gecmeden kacırmıstı elinden :gul:

yener den de başka bişey beklenemez...seni de kaçırdı elinden bebeeeemmm...:ninni: oturda çim adam yap adını da YENER koyarsın...sinirlenince kSo gibi yere patlatırsın...-kop-kop-kop

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
balon iyi bitterim can açıtmaz ama benim x aşkım canı iyi yanmıştı:biyik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar