Natural Fatbinder L112

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Es_se

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
25.367
Tepki
22.495
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
Natural Fatbinder L112

• Besinlerle alınan yağlardan kaynaklanan kalori alımını azaltır.
• Etkinliği klinik çalışmalarla kanıtlanmıştır.
• Diyabet hastaları için uygundur.

Yüksek etkili L112 yağlara bağlanır ve yağları sindirilmeden vücuttan dışarı atar. L112 sindirim kanalında yüksek derecede yağ tutma kapasitesine sahiptir ve bağladığı yağlarla birlikte doğal yollarla atılır.
Etkinliği ile ilgili ifadeler kanıtlanmıştır ve EC tasarım inceleme sertifikasında tanımlanan sertifikasyon gereklerini sağladığı resmi olarak onaylanmıştır. Sağlıklı ve hafif yağlı bir diyetle (günde 60-80 gram) birlikte kullanıldığında en etkili sonuç alınır.
Zayıflamak için: Dengeli ve hafif yağlı öğünlerle birlikte günde 2 kez 2 tablet Natural Fatbinder L112, kilo kaybını arttırmak için dolu bir bardak su ile birlikte alınmalıdır.
Kiloyu korumak için: Günde 2 kez 1 tablet Natural Fatbinder L112 almak yeterlidir
Aşırı kilolu olmak sadece bir güzellik sorunu değil, daha önemlisi sizin sağlığınız açısından önemli bir tehlikedir. Fiziksel performans ve çekicilik duygusunun kaybı genellikle psikolojik ve sosyal sorunlara sebep olur.
Zayıflama rehberimiz ve kullanım kılavuzu, sağlıklı zayıflamak için çok değerli ipuçları verir. Bu yararlı ipuçları Natural Fatbinder L112 ile birlikte sağlıklı zayıflamanıza yardımcı olacaktır.
Öncelikle, kolaylıkla başarabileceğinize ve günlük programınıza uygun olabileceğine inandığınız 1-2 hedefle başlayın. Tüm ipuçlarını hemen önemsemek ve izlemek şart değildir. Ancak günlük programınızda yaşam tarzı değişiklikleri arttıkça zayıflama çabalarında daha başarılı olacaksınız.
Natural Fatbinder L112 nasıl kullanılır?

• Zayıflamak için: Günde 2 kez 2 tablet
• Kiloyu korumak için: Günde 2 kez 1 tablet
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst