Malzemeler,
Hamuru için,
- Yarım su bardağı pudra şekeri
[*]4 adet yumurta
[*]150 gram tereyağı (oda sıcaklığında)
[*]1 paket vanilya
[*]1 paket kabartma tozu
[*]2,5 su bardağı un
- 2 su bardağı süt
[*]5 yemek kaşığı toz şeker
[*]2 yemek kaşığı un
[*]1 paket vanilya
[*]75 gram tereyağı
- Birer adet nar, muz, kivi
[*]1 yemek kaşığı toz şeker
- Tart hamuru için gerekli malzemeleri derin bir kaba alın.
[*]Tüm malzemeler özleşene kadar iyice yoğurun.
[*]Hamuru, yağlanmış tart kalıplarına pay edin.
[*]Çatal yardımıyla hamurun üzerinde delikler açın.
[*]Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 20 dakika pişirin.
[*]Krema için gerekli malzemeleri tencereye alın.
[*]Orta dereceli ateşte karıştırarak kıvamı koyulaşana kadar pişirin.
[*]Kremanın soğuması için bekletin.
[*]Narı tanelerine ayırın, muz ve kiviyi dilimleyin.
[*]Meyvelerin üzerine toz şeker serpip harmanlayın.
[*]Tartların üzerine kremayı pay edin.
[*]Kremanın üstünü meyvelerle süsleyin.