Mutaassıp Eczaneden Kondom Almak

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Hiç başınıza geldi mi arkadaşlar...
Gidip "merhaba kondom lütfen diyorsunuz" Zira orası eczane zira bu ürün ürün listelerinde var,zira satıyorlarda,onlar satmayacakta manav mı satacak ayriyetten nöbetçi süpermarket bulamayabilirsiniz ama bir nöbetçi eczane olmalıdır her mahallede,ama istediğiniz aspirin değil bir başka salık bakanlığı onayıyla satılan üründür
Eczacı size Eroin yada silah yada başka yasa dışı birşey arıyormuşsunuz gibi bakar, eczacı kalfası sanki dükyana mahallenin delisi dilenmeye girmiş gibi davranır size, sizinle konuşulmaz otuziki çşidi vardır ama müşteri aydınlatılmaz "al orda işte" tavrı uygulanır.
Neden ? sağlıklı cinsellik yaşamak istediğiniz yada aile planlaması önlemi olarak kullandığınız için....yada nedense neden, eczanedesiniz ve istediğiniz şey cp telefonu pili değil,kondom.
Ürün listelerindeki bir ürün. Ve siz dükyandan mırıldanmalar cık cık cık lar eşliğinizde o çok sakıncalı şeyle çıkarsınız....peki ama ...???
Mutaassıp eczaneden kondom almak, müslüman mahallesinde salyangoz aramakmış meğer.

ALINTIDIR

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
Ben sağlık ocağından alıyoum,hem ücretsiz

hemde veren bi sağlık görevlisi olduğu için sorun olmuyo

ama yazıda doğru değil hani

emeğine sağlık canım

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
yazıya katılmıyorum cok sacma eczanede boyle bı problem olmaz
yazının maksatı bellı baslıgından kı
fındık dedıgı gıbı ucretsızde alına bılıyo saglık ocagından

güllerdiyari

Daimi Üye
Tepki
2.410
Ben hic alamdim baska yöntemler kullandigim icin.
ama burada migroslarda kozmetik ürünler reyonunda falan satiliyor herkeste gayet normal birseymis gibi aliyorlar kimsede bakmiyor.
saglik ocagindan ücretsizde aliniyorsa zaten sorun yoktur sanirim.

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
yazıya katılmıyorum cok sacma eczanede boyle bı problem olmaz
yazının maksatı bellı baslıgından kı
fındık dedıgı gıbı ucretsızde alına bılıyo saglık ocagından

bende katılıyorum böyle düşünen eczacılar olduğunu sanmıyorum çoğu evli çiftin yöntemi bu şekilde zaten ne günah ne ayıp mutasıplıkla ne ilgisi varki

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bence bu yazıyı yazan bekar ve yaşı küçük bi erkek ancak ona öyle davranırlar:)))

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
:dil:utanılacak bir şey değil,ihtiyaç.ancak,alırken utanıp sıkılanlar çok...ben markette kasiyerlik yaptım...bu ürünü patronum ne zaman alacak olsa,beni kasadan kaldırır,haydi sana 5 dakika mola derdi..ve erkek kasiyer arkadaştan alırdı:dil::dil:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar