Mükemmel Sevgili Olabilmek İçin!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.646
Tepki
53.690
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli


Güvenin


Bir erkeğin en nefret ettiği şey şüphedir. Onu uzun ve sıkıcı sorgulardan geçirmeyin. Güvenmiyorsanız zaten ilişkiye devam etmenin anlamı yoktur.

Fakat size bir sır verelim: Erkekler sandığınızdan daha vicdanlıdırlar. Siz ona güven duygusunu hissettirirseniz, o bunun sorumluluğunu alacaktır.



Odaklanmayın


Aşk hayatınızın tek odağı değildir. Öyle davranarak erkek arkadaşınıza ekstra bir sorumluluk yüklemeyin.


Dürüst olun


Ona yalan söylemeyin. Bilemdiğiniz konularda da bir şeyler anlatmaya çalışmayın. Sadece dürüst olun



İlgili olun


Bu hassas bir denge gerektirir. İlgili olmak ve sıkmak arasında kaldığınızı hissettiğinizde sadece geri çekilin ve onun size gelmesini bekleyin. Yaptığı her şeyde destek olduğunuzu hissettirin. Kimseyi bulamadığında sizinle rahatlıkla dertleşebileceğini her fırsatta ona hatırlatın.


Mızmız olmayın


Biz kadınlar bazen sadece ilgi ve şefkat görmek için sudan sebeplerle kavga çıkarabiliyoruz. Erkekler bu tarz oyunları anlar ve onlardan kaçar. Canınız sıkkınsa ve onun aşkını hissetmeye ihtiyacınız varsa bunu sadece ona söylemeniz yeterli olacaktır.


Alanına saygı duyun


Bir erkek için kendine ayırdığı alan, bir kadınınkinden çok daha değerli olabilir. Onun yaptığı halı saha maçları, bar toplantıları vb. arkadaş ortamlarına karışmayın. Elbette sizi ihmal ediyorsa bu ciddi bir konuşma gerektirir. Fakat yapmaktan zevk aldığı şeylere hakaret etmeniz onu kızdıracaktır.


Değiştirmeye çalışmayın


Ona aşık oldunuz değil mi? Bunu kendinize sık sık hatırlatın. Aşkınızı değiştirmeye çalışmıyorsanız, onu da değiştirmek için uğraşmayın. Kimseyi kendinize göre yeniden uyarlayamazsınız. Bunu kabullenin.

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst