Mükemmel Düğün Teması İçin 5 Öneri!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
“ Benim düğünüm de yabancı sitelerde gördüğüm gibi temalı olsun diyorsanız bu 5 madde çok işinize yarayacak. Düğün organizasyon firmalarının nasıl böylesine mükemmel işler çıkardıklarını merak ediyorsanız bu basit tüyolar size aradığınız cevabı verecek, hatta belki kendi düğün organizasyonunuzu kendiniz yapacaksınız... „

JEX30Y.jpg


Aşkınız İlham Kaynağınız Olsun

Gözlerinizi kapayın ve aylar sonra kocanız olacak adamla tanışmanıza kadar gerilere gidin. Nasıl tanıştınız, sizi etkileyen neler yaşadınız, ortak ilgi alanlarınız, beğenileriniz nelerdi, size ne birbirinizi hatırlatırdı? Kendi sembolünüzü, temanızı yakalayana kadar düşünebilirsiniz. Belki siz kumsalda otururken, ellerinde getirdiği bir deniz yıldızı sayesinde tanışmıştınız sevgilinizle...

Temanızı Geliştirin

Düğününüzün temasını oluşturacak olan sembolü bulduktan sonra sıra, onu özenle dokuyarak bir düğün teması haline getirmeye geliyor. Diyelim ki, düğün teması seçiminizde sembolünüz, deniz yıldızı. Peki, bunu şık bir şekilde nasıl uygulayabiliriz? İlk aklımıza gelenler, dekorda deniz teması ve deniz yıldızları kullanabileceğimiz ve düğün dekoruna da mavi tonların hakim olacağı olur. Ana hatları belirledikten sonra detaylara geçebiliriz.

OdkEGZ.jpg


Tutarlı ve Abartısız Olun

Düğün temanızın renklerini belirlerken 3 temel renk belirleyip bu renklere sadık kalmaya çalışın. Bunu derken, bu 3 rengin dışında hiçbir renk ve ton kullanmayın demiyoruz tabi ama ana renklerinize sadık kalmak düğününüzdeki görsel bütünlüğü sağlayacak ve profesyonel bir elden çıkmış gibi duracaktır. Dekorunuzu uygularken kesinlikle abartıdan kaçının. Su mavisi tonlarında bir masa örtüsü ve masalara yerleştirdiğiniz deniz yıldızları yeterli olacaktır, ortalığı denize çevirmeyin.

zEgn6Y.jpg


Detaylarla Zenginleştirin

Deniz yıldızı temalı bir sahil düğününde; konuklarınıza nikah şekeri yerine sahilde giyebilecekleri parmak arası terlikler dağıtmaya ne dersiniz? Herkesin bu fikre bayılacağına eminiz. Damadın yakasına minik bir deniz yıldızı tutturabilir, kocaman gümüş bir deniz yıldızını saçlarınıza takabilirsiniz. Hayal gücünüzü serbest bırakın ve aklınıza gelen tüm fikirleri not alın. En kaçıklarını bile!
Parçaları Birleştirin

Sahilde kutlayacağınız bir düğünde; kimse vals çalınmasını veya sizin mekana balon etek bir gelinlik ve uzun topuklularla gelmenizi beklemeyecektir. Düğün mekanına uygun gelinlik seçimi düğün temanızı da destekleyecek ve bir bütünlük sağlayacak. Tüm diğer düğün detaylarınızı da düğün temanızın çerçevesinde şekillendirin. Hepsi birleşip bir bütün olduğunda; teması dillere destan, harika bir düğün gerçekleştirmiş olacaksınız.
 

Ekli dosyalar

  • 2.jpg
    2.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 34
  • 1.jpg
    1.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 31
  • 3.jpg
    3.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 35

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst