Mükemmel Çift- 2010

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak

[DM]video/xdraib_mukemmel-cift-1-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]


Dışarıdan bakıldığında herkesin imrendiği bir hayata sahip olan Ayça ve Bora Başaran çifti ülkenin en çok ilgi gösterilen ve reyting alan haber bülteninin sunucularıdır.

Ancak gerçek farklıdır, evlilikleri bir iş ortaklığından ibarettir! Tüm ilgi ve reytinglerin tek sebebinin kendi popülerliği olduğuna inanan Bora, çalıştığı Kanal 4’ün en büyük rakibi olan KANAL 10’a transfer olmak istemektedir.

Kanal 4’ün reyting delisi olan sahibi Haluk Karaman Bora’nın rakip kanala gitmesine karşı çıkar. Aralarında çıkan tartışmada Bora başını cama çarpar ve komaya girer.

İçinde bulunduğu durumdan kurtulmak için Haluk’un ihtiyacı olan mucize çok geçmeden gerçekleşir. Haluk caddeden geçen Taner Sönmez’ i fark etmez ve ona arabasıyla çarpar.

Arabasıyla çarptığı Taner’in Bora Başaran’a ikizi kadar benzediğini gören Haluk ayağına gelen fırsatı tepmez ve Taner’i Bora’nın yerine geçirmeye karar verir.

Bora’nın yerine geçen Taner sunduğu ilk haber bülteninde Ayça’ ya aşık olur fakat yaptığı anlaşma gereği gerçeği ona asla söyleyemez. Duygularına hakim olmak zorunda olan Taner için işler git gide daha da karışacaktır.
 

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
eğlenceli olacağa benziyor ama artık dizilerde aynı adamdan iki tane olması şansının modası geçmedi mi:ciklet:
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Mükemmel Çift


Tarih: 2010-06-29 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xdtrdq_mukemmel-cift-2-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]


“Mükemmel çift yoktur, mükemmel yalanlar vardır”
“Mükemmel Çift”
Kanal 4’te işler iyice karışıyor
Kanal D’nin, Songül Öden ve Tardu Flordun’un başrollerini paylaştığı, ilk bölümü geçtiğimiz hafta yayınlanan ve izleyicilerden tam not alan yeni dizisi "Mükemmel Çift" bu akşam yayınlanacak ikinci bölümüyle de izleyicileri ekran başına kilitleyecek.
Taner kafaları karıştırıyor
Yoğun bakımda olan Bora’nın yerine geçen Taner her ne kadar onun gibi davranmaya çalışsa da kafalarda soru işareti bırakıyor. Bugüne dek bir kez bile Bora’yla aynı evi paylaşmayan Ayça, Taner’in birden evine yerleşmesi karşısında ne yapacağını şaşırıyor. Uzun zamandır yaşadığı sahte hayattan çok yorulan Ayça, bu evliliğin bitmesi gerektiğini Taner ile paylaşır. Taner ise artık başka biri olduğunu söyleyerek Ayça’yı bir kez daha şaşırtır. Bora’daki bu değişimin tek farkına varan kişi Ayça değil. Bora’nın evi terk etmesiyle ondan uzaklaştığından emin olan Yiğit, Jülide’den duyduğu haberle şok olur. Kanal 4 tarafında bunlar olurken Kanal 10’un sahibi Vahide ise Bora’nın peşini bırakmıyor. Bora sandığı Taner ile konuşmaya giden Vahide Taner’in beklenmedik cevapları karşısında sinirlenerek Ana Habere kısa bir süre kala Taner’i kaçırıyor. Kanal 4’te işler iyice karışıyor.
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Mükemmel Çift


Tarih: 2010-07-17 TV : KANAL D Saat: 22:15Tür:Yerli Dizi


[DM]video/xdzhh9_mukemmel-cift-4-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

Mükemmel Çift” artık Cumartesi akşamları ekrana gelecek!
Taner, Ayça’yı şaşırtmaya devam ediyor
Kanal D’nin, Songül Öden ve Tardu Flordun’un başrollerini paylaştıkları sevilen dizisi "Mükemmel Çift" bu haftadan itibaren artık Cumartesi akşamları ekrana gelecek. Beğiniyle izlenen dizinin bu bölümü de keyif ve kahkaha dolu.
Taner’in yaptıklarından etkilenen Ayça, ona karşı eskisi kadar sert davranmamaya baslar. Taner, Bora’nın tam zıttı tavırlarıyla, Ayça’yı şaşırtmaya devam eder. Rafet ise, Jülide’nin Haluk’la birlikte olduğunu öğrenince yıkılır. Kendini dağıtan arkadaşını o halde yalnız bırakmak istemeyen Taner, Rafet’i eve getirmek zorunda kalır. Bu durum Ayça’nın hoşuna gitmez.
Ayça’nın kalbini kazanabilmek için, Bora’yı daha iyi tanıması gerektiğini düşünen Taner, Bora hakkında araştırma yapmaya baslar. Taner ve Rafet, internetten yaptıkları araştırmada, Haluk ve Vahide arasında neler olduğunu ve Bora’nın transfer olayını öğrenirler. Bu arada Haluk, yaptığı yalan haberden dolayı zor durumda olan Vahide ile buluşur. Haluk’un tekrar bir numaralı adamı olmayı aklına koymuş olan Yaşar, Jülide’yi devreden çıkartmak için, Haluk’la aralarını bozmaya çalışır. Haluk’un kendisinden gizli Vahide ile buluştuğunu öğrenen Jülide, belli etmek istemese de
Haluk’u kıskanır. Bu arada Yaşar’a güvenmeyen Vahide, Kanal 4’te kendisine ajanlık yapabilecek kişileri araştırmaya baslar. Çalışanlar arasında bu is için en uygun adayın Tayfun olduğuna karar veren Vahide, Tayfun’u arar. Taner’in, Ayça’ya âşık olmaya başladığını fark eden Haluk ve Jülide, hemen harekete geçerler. Pazar gecesi Taner’in tek basına haberlere çıkmasını sağlayan Jülide, amacına ulaşır. Az da olsa düzelmeye başlamış olan Ayça ve Taner’in arası yeniden bozulur. Taner ise reytingleri altüst etmeye devam eder. Bu arada Vahide tarafından kovulan Zıpır Selim, isini geri alabilmek için çabalarken, Bora’nın yattığı polikliniğe ulaşır. Kılık değiştirerek içeri girmeyi başaran Zıpır Selim, Bora’nın odasına girer ve komadaki Bora’yı görür!
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Mükemmel Çift


Tarih: 2010-08-14 TV : KANAL D Saat: 22:15Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xef8so_mukemmel-cift-final-esenlerdizi_shortfilms[/DM]

Final !
Mükemmel Çift ekrana veda ediyor
Kanal D’nin, Songül Öden ve Tardu Flordun’un başrollerini paylaştıkları sevilen dizisi "Mükemmel Çift" bu akşam, entrika ve kahkaha dolu final bölümünün ardından ekranlara veda ediyor.
Tarih tekerrürden ibarettir. Sinirlerine hakim olmayı bir türlü öğrenemeyen Haluk, Taner’i de komalık etmiştir. Taner, yanlışlıkla komadaki Bora ile aynı odaya konulur. Haluk ve Jülide karşılarında yan yana iki yatakta yatan, birbirlerinin kopyası olan Bora ve Taner’i birbirine karıştırırlar. Ne yapacaklarını bilemezlerken içlerinden biri uyanır. Şimdi cevaplanması gereken bir soru vardır. Uyanan kimdir? Bora mı, Taner mi? Öte yandan sanal aşığı Romeo ile tiyatroda buluşmaya giden Ayça, burada öğrendikleri sayesinde, Bora zannettiği kişinin başka biri olduğundan şüphelenmeye başlar. Tabii ki bu işin peşini bırakmayacak, araştıracaktır. Bir tarafta komadan çıkanın kim olduğu bilinmezken, diğer tarafta Ayça’nın yaptığı araştırmalar, Mükemmel Çift efsanesinin sonunu getirecek olaylara gebedir.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst