Motivasyon ile denge koruma

bersun

Yeni Üye
Katılım
27 Temmuz 2008
Mesajlar
23
Tepki
8
Puan
3
Konum
türkiye
Yapabileceğime inandığım her şeyi yaparım!O tanımlanmayan nitelik ben de var ve bu her gün artıyor.Bende yetenek,beceri ve hüner var.

Hedefler belirler ve onlara ulaşırım!Hayattan ne istediğimi biliyorum.Onun peşine düşer ve elde ederim.

İnsanlar benden hoşlanır ve ben kendimle ilgili iyi şeyler hissederim.Ben olduğum için gurur duyuyor ve kendime inanıyorum.

Hiçbir şey beni durduramaz!Çok kararlıyım.Sorunları avantajlara çeviririm.Diğer insanların hiçbir şans görmediği durumlarda bile çözümler bulurum.

Çok enerjiğim,çok canlıyım.Hayatı seviyorum ve bunun farkındayım,başkaları da farkında.Moralimi yüksek tutuyor,ileriye bakıyor ve bundan hoşlanıyorum.

İstediğim her şeyi başarabileceğimi biliyorum ve olumsuz herhangi bir şeyin beni engellemesine veya yolumda durdurmasına izin vermeyi reddediyorum.

Hiç kimseden ve hiçbir şeyden korkmuyorum.Kuvvete,yeteneğe,inanca ve güvene sahibim!Mücadeleyi severim ve balıklama dalarım,özellikle bugün!

Dünyanın zirvesindeyim ve meydan okuyorum.Zihnimde istediğim şeyin net bir resmi var.Onu kendi önümde görebiliyorum.Ne istediğimi ve onu nasıl elde edeceğimi biliyorum.Her şeyin bana bağlı olduğunu ve bunu yapabileceğimi biliyorum.

Engeller istediğimi azaltmaz.Onlar yalnızca hayatta ve hareket halinde olduğumu bana anlatırlar ve ben hiçbir şey hareketsiz kalmayacağım.

Kendime güvenirim.Başarı için ne gerekiyorsa fazlasıyla sahibim ve onu nasıl kullanacağımı biliyorum.Bugün kimse beni durduramaz.Kendimi topladım ve her gün biraz daha toparlıyorum.Ve bugün,dikkat et dünya,ben geliyorum!

Sınırlar?Onları sınırlar olarak kabul bile etmiyorum.Kazanamayacağım hiçbir mücadele yoktur;tırmanamayacağım hiçbir duvar yoktur.Yenemeyeceğim veya tersine çevirip kendi yararıma kullanamayacağım hiçbir sorun yoktur.

Dimdik ayaktayım!Dürüst ve içtenim.İnsanlarla ilgilenmeyi severim ve onlar da benden hoşlanırlar.İyi düşünürüm;net düşünürüm;planlıyım;kendime ve çevremde olan her şeye hakimim.

Kendi kartlarımı kendim oynarım,hiç kimse onları benim için oynamak zorunda değil.Hayatımdaki olaylar için hiç kimseyi suçlamam.Başarısızlıklarımı kabul ederim ve onları,zaferlerimin ödüllerini kabul ettiğim kadar kolaylıkla aşıp ilerlerim.

Kendimden asla mükemmellik talep etmem,ama verebileceğimin en iyisini beklerim ve elde ettiğim de en iyisidir.

Kendime asla mazeretler bulmam.İşleri zamanında ve doğru yaparım.Bugün her zamankinden daha fazlasını yapacak içsel gücüm var.

Ben özel bir insanım.Hedeflerim ve kendime olan büyük inancım,hedeflerimi gerçeğe dönüştürür.Hayallerimi yaşama gücüm var.Onlara,kendime inandığım gibi inanırım.Ve bu inanç öyle güçlüdür ki,benim yenilmez ruhumu zayıflatabilecek hiçbir şey yoktur.
:eek:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst