Moda dünyasından haberler

~ RQS£ ~

Daimi Üye
Katılım
12 Temmuz 2008
Mesajlar
1.531
Tepki
752
Puan
113
Konum
yok
441rq7.jpg



İlkhabar ve yazın trend renkleri, pembe ve kırmızı

Network ve Fabrika Altın Yıldız Marka yöneticisi, eski manken Eyşan Özhim, bu yıl ilkbahar ve yaz sezonundaki trend renklerin pembe ve kırmızı olduğunu söyledi.
Eyşan Özhim, ilkbahar ve yaz sezonunda kumaşlarda çok büyük desenler, çiçek ve özellikle de orkidelerin yer aldığını kaydetti. “Metro Kadını” projesi kapsamında, Taksim Metro İstasyonu Konferans Salonu''nda “Türkiye''de moda ve trendler” konulu toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Eyşan Özhim, ilkbahar ve yaz sezonunda kumaşlarda çok büyük desenler, çiçek ve özellikle de orkidelerin yer aldığını kaydetti. Eyşan Özhim, “Çizgi yok, düz kumaş yok. Canlı renkler, çiçek desenleriyle birleştirildi. İlkbahar ve yazın trend renkleri, pembe ve kırmızı” diye konuştu. Tek bir kıyafetle günün tamamlanabileceğini anlatan Özhim, “Ufak tefek aksesuarlarla yani takı, ayakkabı ya da çanta ile çok sade bir kıyafeti akşamları şık bir hale getirebilirsiniz” dedi.


Toplantıyı yöneten eski mankenlerden Gülay Kuriş de, çok şık giyinmek için çok paraya ihtiyaç bulunmadığına işaret ederek, “Basından o yılın çizgilerini takip ederseniz, istediklerinizi pazarlardan, ya da ucuzluk mağazalarından alabilirsiniz. Elinizdekileri kombine ederek de çok şık olabilirsiniz” diye konuştu.


Beykent Üniversitesi Tekstil Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Engin Alpat da, trend yaratan tasarımcıların bütün sosyal hayattan haberdar olması gerektiğini söyledi. Bir filmin ya da haberin trend haline gelebildiğine işaret eden Alpat, “Yani tasarımcının antenlerinin açık olması gerekir” dedi. AA
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst