Hanımefendi.com
Daimi Üye
Süre
15 dk.
Zorluk Derecesi:
Kolay
Kaç Kişilik
4-8
1. Tavuk but, kanat ya da tavuk parçaları
2. 1 paket mısır cipsi
3. 1 yumurta
4. un, mısır unu, nişasta
5. vegeta ( baharat çeşnisi )
Hazırlık
1. 2 kaşık un , 2 kaşık mısır unu, 2 kaşık nişasta ve baharat çeşnisini bi kasede karıştırıyoruz
2. Başka bir kasede 1 yumurtayı biraz suyla çırpıyoruz
3. Robotta çektiğimiz mısır cipsini de ayrı bi kaseye alıyoruz.
Tarifin Hazırlanışı
1. Yıkadığımız tavukları önce unlu karışıma sonrasında yumurtalı karışıma ve en son olarak mısır cipsimize bulayıp kızgın yağda altın sarısı olana dek kızartıyoruz.
2. Fazla yağını kağıt havluda alıyoruz.
3. Yanına dip soslarla olacağı gibi sade olarak da pilavlarınız makarlarınızın yanında tercih edebileceğinizf basit ve şık bir tarif.
15 dk.
Zorluk Derecesi:
Kolay
Kaç Kişilik
4-8
1. Tavuk but, kanat ya da tavuk parçaları
2. 1 paket mısır cipsi
3. 1 yumurta
4. un, mısır unu, nişasta
5. vegeta ( baharat çeşnisi )
Hazırlık
1. 2 kaşık un , 2 kaşık mısır unu, 2 kaşık nişasta ve baharat çeşnisini bi kasede karıştırıyoruz
2. Başka bir kasede 1 yumurtayı biraz suyla çırpıyoruz
3. Robotta çektiğimiz mısır cipsini de ayrı bi kaseye alıyoruz.
Tarifin Hazırlanışı
1. Yıkadığımız tavukları önce unlu karışıma sonrasında yumurtalı karışıma ve en son olarak mısır cipsimize bulayıp kızgın yağda altın sarısı olana dek kızartıyoruz.
2. Fazla yağını kağıt havluda alıyoruz.
3. Yanına dip soslarla olacağı gibi sade olarak da pilavlarınız makarlarınızın yanında tercih edebileceğinizf basit ve şık bir tarif.