Misafirliğe gittiğinizde ev sahibinin hangi haraketi sizi rahatsız eder?

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Rahatsız olmam ben:D Ama birşeyi zorla yedirtme olabilir:D

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
oturup tv izlerse sinir olurum bi de biri beni misafirliğe çagırıdığına başka kim gelecek die sorarım kalabalık olacaksa gitmem kalabalık değil dediği halde hiç tanımadığım bi sürü insan varsa sinir olurum

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
bırseyı zorla yedırtmesı kı bunu esımın aılesınd ecok yasıyorum
yemeyınce kırılıyorlar daha bır kasık almadan
3 tabak ust uste koyulmus onume duzulmus olur
ve basımda beklerler:kizdim:

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.343
ev sahibi mutfağa gider ve uzun zaman geri dönmezse sinir olurum ben.bir tanıdığım vardı evine kim giderse gitsin ,misafirler varken mutfağını toplar bulaşık yıkamaya koyulurdu. :kizdim:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.924
Ikramda asırı ısrarı,esnemesi,hazır mısafır gelecek nasılsa hazırlanmısken dıgerlerıde aradan cıksın dıye bırsuru ınsanı toplayıp ortamı resmılestırmesi,kalkmak ıstedıgımde aaa askolsun daha erken dıye ısrar etmesı:sigara:

nurci

Daimi Üye
Tepki
516
Abimin eşi evine giden insanları gittiğine pişman eder. Surat asar,konuşmaz,ikramda bulunmak istemez.İkramda bulunsada öyle bir ikram ederki "bu ye ve defol git" dercesine. Sonra mutfağa girer ve bulaşık yıkar. Çok sinir bozucu.Bu tarz davranışlardan hoşlanmam ama maalesef komşular gtittiğinde de biz gittiğimizde de aynı davranışları yapar. Artık hiç bir komşu gitmiyor evine.

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
yeme hususunda ve fazlaoturmam için israr edilirse çok rahatsız olurum:teselli::teselli::teselli::teselli::teselli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar