Milyonları Ekrana Kilitledi

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
ilker-dincer.jpg

ATV'de yayınlanan ve sunuculuğunu Kenan Işık'ı yaptığı "Kim Milyoner Olmak İster?" adlı bilgi yarışmasında İlker Dinçer adlı yarışmacı 125 bin lira kazandı. Marmara Üniversitesi'nda İşletme Enformatiği öğrencisi olan Dinçer, karşılaştığı ilk soruları doğru yanıtlayarak kolayca geçti.
Adnan Menderes'le ilgili doğru yanıt verdiği sorunun ardından 30 bin TL'ye ulaşan Dinçer, hiç joker kullanmadan bu rakama ulaşan ilk yarışmacı oldu.

1 milyon TL'ye 4 soru kala gelen "Büyükdedesi, dedesi ve babası gibi kendisi de peygamber olan peygamber kimdir?" sorusunda çift yanıt joker hakkını kullanan Dinçer, Hz Yusuf cevabıyla 60 bin TL'ye ulaştı. 125 bin TL'lik soruya da yüzde 50 joker hakkını kullanarak soğru yanıtı veren Dinçer, büyük ödüle 2 soru kala gelen 11. soruyu telefon joker hakkını kullanmasına rağmen yanıtlayamadı ve kazandığı 125 bin TL'yi alarak yarışmadan çekildi.

Bir kamu işçisinin oğlu olan İlker Dinçer, kazandığı parayla ilk önce ailesine yardım edeceğini kalan parayı ise kendi eğitimine harcayacağını ifade etti.

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Yaaa sormayın yaa akşam pür dikkat izliyorum yarışmayı tam başladı reklam giriyo yine tam başladı diyorum önceki programı gösteriyo heyecan yaptılar iyice sonunda 125bini aldı ve çekildi okadar şeyi bilen bir çocuk bu soruyu nasıl bilemedi anlamadım çok zeki bir çocukdu
Ama ben diyorummm bu yarışmaya ben gidicem ve 1milyonu ben alıcam:1::1::1::1::1::1::1::cee:cee:cee:cee:cee:cee:cee

OP
Şekerpare

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
Yaaa sormayın yaa akşam pür dikkat izliyorum yarışmayı tam başladı reklam giriyo yine tam başladı diyorum önceki programı gösteriyo heyecan yaptılar iyice sonunda 125bini aldı ve çekildi okadar şeyi bilen bir çocuk bu soruyu nasıl bilemedi anlamadım çok zeki bir çocukdu
Ama ben diyorummm bu yarışmaya ben gidicem ve 1milyonu ben alıcam:1::1::1::1::1::1::1::cee:cee:cee:cee:cee:cee:cee

Ayy :1: inşallah Sılam inşallah Bizede bir yemek ısmarlarsın herhalde :cokkomik:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
ya ben artik tv hic izliyemiyorum ve bunu bu sitede farkina variyorum:ayk:
aksama eve geliyorum o zamanda siteye giriyorum öyle gidiyor:eek:ys:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar