incitanemtuana
Daimi Üye
malzemeler:
6adet milföy hamuru
200gr. kiyma
1adet sogan
1dis sarimsak
1yemek kasigi domates salcasi
yarim yemek kasigi biber salcasi
tuz,karabiber,pulbiber ve kekik
1kücük kutu konserve bezelyeli havuc
üzerine 1adet yumurta sarisi
ve arzuya göre galeta unu
hazirlanisi:
sogani ve sarimsagi ince ince kiyip
tavada pembelesene kadar kavurun
kiymayi ilave edip kavurmaya devam edin
salcalari ve baharatlari ekleyip
sogumaya brakin
milföy hamurlarini 3er sekilde yan yana koyup kenarlardan bastirin ve merdaneyle hafif acin
hem birbirlerine yapisirlar hem biraz büyümüs olur hamur
kiymali harc soguyunca bezelye ve havucuda ekleyip karistirin
milföy hamuruna uzunlamasina harci yerlestirip
rulo seklinde sarin
yagli kagit serilmis tepsiye koyun
üzerine yumurta sarisi sürüp dilerseniz galeta unu serpin
ve önceden isitilmis 200derecelik firinda kizarana kadar pisirin
AFIYET OLSUN HANIMLAR
6adet milföy hamuru
200gr. kiyma
1adet sogan
1dis sarimsak
1yemek kasigi domates salcasi
yarim yemek kasigi biber salcasi
tuz,karabiber,pulbiber ve kekik
1kücük kutu konserve bezelyeli havuc
üzerine 1adet yumurta sarisi
ve arzuya göre galeta unu
hazirlanisi:
sogani ve sarimsagi ince ince kiyip
tavada pembelesene kadar kavurun
kiymayi ilave edip kavurmaya devam edin
salcalari ve baharatlari ekleyip
sogumaya brakin
milföy hamurlarini 3er sekilde yan yana koyup kenarlardan bastirin ve merdaneyle hafif acin
hem birbirlerine yapisirlar hem biraz büyümüs olur hamur
kiymali harc soguyunca bezelye ve havucuda ekleyip karistirin
milföy hamuruna uzunlamasina harci yerlestirip
rulo seklinde sarin
yagli kagit serilmis tepsiye koyun
üzerine yumurta sarisi sürüp dilerseniz galeta unu serpin
ve önceden isitilmis 200derecelik firinda kizarana kadar pisirin
AFIYET OLSUN HANIMLAR
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.