Mezolift Nedir ve Nasıl Uygulanır?

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Cilt kırışıklıkları ve lekelerine karşı geliştirilen en yeni yöntemlerden biri de “Mezolift”tir. Mezolift sayesinde bu sorunların görüldüğü bölgelerde (yüz, boyun, el) oluşan yaşlanma belirtilerine karşın etkili sonuçlar elde ediliyor.

1836-mezolift-nedir-ve-nasil-uygulanir.jpg


Uygulamanın uygun yaş sınırı orta yaş ile başlamaktadır. Bu sınırın bilinen alt limiti kişinin şikâyetine göre değişme kaydederken, uzmanlarda belirtilen yaş ise 45’tir. Bu ölçütün yanı sıra, mezoliftin sigara bağımlısı kişilerde ve güneşin etkileri sonrasında cilt lekeleri oluşan kişilerde de kullanılabildiğini belirtelim. Uygulamanın orta yaş altında gereksinim duyulmamasının yanı sıra bu yaşlarda da düzenli olarak uygulanması cildin yıpranma Etilerini azaltarak yıllara meydan okumasına yardımcı olmaktadır.

Pekâlâ, Mezolift Nasıl Uygulanıyor…

Uygulamanın öncesinde cildinizin tamamen temizleniyor. Daha sonra uygulama yapılacak bölgeye sürülen bir krem ile bölgesel uyuşturma etkisi sağlanıyor. Uyuşturma işlemi tamamlandıktan sonra her türlü cilde uyumlu ve alerjik etkisi olmayan doğal maddelerden oluşan ve A vitamini ağırlıklı maddeler deriye enjekte ediliyor. Uygulama sonucunda cilt lekelerinizin rengi açılıyor veya birkaç seansta kırışıklıklarınız giderilebiliyor.

Tayfun ALTAY

Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst