Merve isyanlarda!

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.486
Merve Sevi, kendisini kıskandığını iddia ettiği Yalancı Bahar dizisindeki rol arkadaşı Fahriye Evcen'e küstü...

fft191_mf1607438.Jpeg

Sezonun iddialı dizilerinden Yalancı Bahar'ın iki güzeli Fahriye Evcen ile Merve Sevi'nin arasına kara kedi girdi! Dizinin fragmanlarında kendisine yer verilmeyen ve tanıtım bültenlerinde adı geçmeyen Sevi bu durumdan Evcen'i sorumlu tuttu. Fahriye Evcen'in kendisini kıskandığı için arka plana ittirdiğini düşünen Merve Sevi sette rol arkadaşıyla tek kelime konuşmuyor

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
kız haklı dizi başlayana kadar bende bilmiyordum mervenin oynayacağını
bende kendi kendime neden fragmanda göstermediler diye merak ediyordum
ama fahriyenin suçu ne bunu o mu yapmış ki ona niye küsmüş:acep:

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.164
Geçende yine böyle bir haber vardı Fahriye kaprisleriyle mi ne çıldırtmış oyuncuları ama sonra bir resim yayınlandı 2-3 oyuncuyla beraber gayet samimi güle oynaya konuşuyorlar medya abartıyor böyle şeyleri bence...

H

Hera

Misafir
Allah Kıskanç Ve Fesat İnsanların Şerrinden ve İftaralarından KORUSUN Üstelik Filaminom sana yürekten katılıyorum Sen Fahriye kadar Güzel ve Çekici Değilsin ki :nk:

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.328
ben Merve Sevi'nin bu dizide oynadığını görünce şaşırdım. Hakikaten tanıtımlarda hiç geçmiyor. Bence kız haklı. Hep Fahriye Evcen'in yüzü görünüyor. Halbuki Merve'nin de kendi çapında hayran kitlesi vardır. Bir dönem Şahan Gökbakar'la anılırken pek meşhurdu :cokkomik:

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
Merve Sevi bence de haklı... Sonuçta dizide rol alıyo ve diğerleri kadar isminin geçmesinin hakkı var.

Kıskançlık olayı ne derece doğru bilemeyiz medya sonuçta :)

OP
Şekerpare

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.486
Kızlar Fahriyeyi bende severim ama gerçekten merak ettim.

Merve Sevi reklamlarda,dizilerde hatta sinema filmlerinde bile rol aldı.Onunda epey meşhur olduğunu düşünüyorum.Tanıtımlarda niye gösterilmediğini gerçekten merak ettim eğer arada kıskançlık gibi bişey varsa terbiyesizlikten başka bişey değil.Herkez iyi olsun,herkez meşhur olsun,herkez sevilsin.Neden rabbena hep bana olsun ki :ajan:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.309
Dizinin konusu ilginc geldi bana, ilk bölümü ilgimi cekti.

Simdi ask dedikodulari, kavga heberleri cikar. :ajan:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
İzleyemedim ne yazık ki , Merve Sevi'yi severim , Fahriye'nin ünü zaten tartışılmaz.
Birbirlerine karşı hislerini işlerinde belli etmiyorlarsa bravo diyebilirim , profesyonellik bunu gerektirir..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar