Merhaba

nhr_dml

Yeni Üye
Tepki
7
Öncelikle bu güzelim siteyi kuran yöneten herkese tşkler ben ist anadolu yakasından Tülay evliyim ve 3 çocuk sahibiyim mesleğim fortune teller(FALCI)yanlış anlaşılmasın parantezledim lakin bilmediğiniz için değil merak edip soran arkadaşlara şimdiden cvp vermek istedim aaa bakın bu arada Fal baktırmak isterseniz burdayım senelerdir Kahve Falı bakmaktayım ve iddalıyımda :zuzu: falımdan memnun kalmayanlardan ücret talep etmiyorum Kahve Falında çok iddalıyımdırda :lilav:isteyen özel mesaj atabilir atabilir şimdiden tşk kızlar:sila:

H

Hera

Misafir
aramıza hoş geldiniz fala inan ma falsız kalma demişler ben uzaktayım o yüzden şansım yok :eek:ys:

OP
N

nhr_dml

Yeni Üye
Tepki
7
mrblar hb istersen sana bi telorans geçelim sen kahveni iç kapat dileğini tut ve bana fincanın fotografını maille ben sana bi bakıyım normalde uğraşmam ama madem uzaktasın içinde ukte kalmasın seni kırmamış olalım :lilav:

R

Rosie

Misafir
aaaa :huhuu: hoşgeldiniz ben de geçen fal baktırdım bildi yaa nasıl biliyosunuz siz öyle :cokkomik: peki kahvenin resmini göndersek :deli: şaka bir yana hoşgeldiniz ben de dicle :)

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
aramiza hosgeldiniz sitede mail adresi paylasmak yasak o yüzden sildim isteyen arkadaslar size özel mesaj yolu ile ulasabilirler

OP
N

nhr_dml

Yeni Üye
Tepki
7
özür arkadaşım ben yeniyimde bu site olaylarında uyarın için tşkler anlayışın içinde

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
rica ederim bende anlayisin icin tesekkür ederim ayrica bende cok merakliyimdir fala :cee
hatta bir arkadasim var cok iyi bakar bizde yengemle kahve icerken o bakabiliyorsa bizde bakariz deyip bakmaya basladik:hihi:
sonra agac sekli gördüm ve arkadasimi ariyorum agacin anlami ne dedim oda bana agac ne renk dedi:cokkomik:bende kahverengi dedim yesil olucak degil ya dedim:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:

OP
N

nhr_dml

Yeni Üye
Tepki
7
:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha: ağaç ne renk tuttum ben bu espiriyii ama açıklamasınıda yapalım bari önemli olan ağacın:kahkaha: rengi değildir zaten herkes farklı yorumlayabilir kahve falında görünenler önemli değildir aslında sen o an içinden nasıl yorumlamak istersen mesela ben ağacı iyi bir kariyer olarak yorumlayanlardanım kahve falında standart 1 çizgi yoktur Tarot'a benzemez ama ne renk bende merak ettim :kahkaha::kahkaha:KAHVE ve renk ne kadar gzl espiriymiş gerçekten arkadaşın anladığım kadarıyla espritüel bir kişiliğe sahip yada senin öğrenmeni engelliyo:cokkomik:LiLaV

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha: ağaç ne renk tuttum ben bu espiriyii ama açıklamasınıda yapalım bari önemli olan ağacın:kahkaha: rengi değildir zaten herkes farklı yorumlayabilir kahve falında görünenler önemli değildir aslında sen o an içinden nasıl yorumlamak istersen mesela ben ağacı iyi bir kariyer olarak yorumlayanlardanım kahve falında standart 1 çizgi yoktur Tarot'a benzemez ama ne renk bende merak ettim :kahkaha::kahkaha:KAHVE ve renk ne kadar gzl espiriymiş gerçekten arkadaşın anladığım kadarıyla espritüel bir kişiliğe sahip yada senin öğrenmeni engelliyo:cokkomik:LiLaV
aynen aynen kahvede yesil görcem sanki:3:
meslek sirri demekki maharet görmekte degil yorumlamakta:eek:ys:

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
aramıza hoşgeldiniz
artık sizde bir topik açarsınız burda fal baktırırız.eminim çok tıklanır çünkü biz kadınlar hepimiz fala çok meraklıyızdır.

OP
N

nhr_dml

Yeni Üye
Tepki
7
:1:arkadaşlar heppninizin ilgisi için tşkler sizlere bir sorum olucak burada dediğiniz topik'i nasıl açarız bana birisi yardım cı olabilirmi ben fazla anlamam bu site işlerinden

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
canım ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım
ana sayfadan tarot ve astroloji başlığından konuları inceleyebilir ardından konu açabilirsin
şimdi buraya açtığın konu gibi
konu açmadan öncede detaylı bilgi çin moderatör arkadaşlarımızdan yardım isteyebilirsin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar