Merengli Tart 'ı denedim..

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
15602_buyuk.jpg

Markette görünce merak edip almıştım sonunda deneyebildim , oldukça güzel bir tart oldu , lezzeti de yerinde , acil durumlarda yapabilirsiniz kızlar benden onay aldı :eek:

Bu fırından yeni çıkmış hali :

attachment.php

Bu da buzdolabında beklemiş ve yenmiş hali :)

attachment.php

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
79.495
Vayy be hic denk gelmediydim lilisim denemem lazım yaa dün ben fırında karnıbaharlı graten yaptıydım unuttum eklemeyi bak :tskler:

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
79.495
Tamam lilisim eklerim telde kaldı resimler telefondan girince eklerim :sevindirikasli:

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.777
Ay LiLim ben geçen gün markette elime aldım hemde indirim koymuşlardı sonra güzel olmaz belki diye geri bıraktım :indirimegirmişürünüyerinekoyanşapşinksmilisi: -kizgin keşke alaydım bak sen beğenmişsin tühhh...

Ellerine sağlık aynısı olmuş görüntüsünü çok beğendim :foto:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
Alt hamur bisküvi hamuru hafif sert kıtır kıtır , orta kısım keskin olmayan ferah meyve aromalı istersen mandalina , şeftali vs. dilimi de dizebilirsin o bölgeye , üst kısım eskiden köpük derlerdi beze de diyorlar sadece yumurta akından yapılan beyaz tatlılar vardı ya onun krema hali , yumuşak yoğun ama hafif :)

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
Alt hamur bisküvi hamuru hafif sert kıtır kıtır , orta kısım keskin olmayan ferah meyve aromalı istersen mandalina , şeftali vs. dilimi de dizebilirsin o bölgeye , üst kısım eskiden köpük derlerdi beze de diyorlar sadece yumurta akından yapılan beyaz tatlılar vardı ya onun krema hali , yumuşak yoğun ama hafif :)

hıh tamam teşekkürler,o zaman güzel birşey
bu sefer markette bakıp bakıp yerine koymam paketi:cikolata:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar