Melike Güner'in yeni dizisi belli oldu

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.386
14077526.jpg

Melike Güner'in yeni dizisi belli oldu

Doktorlar'ın Zenan'ı, İncir Reçeli'nin Duygusu bu kez hangi yapımda rol alacak.Star'da, Gold Film'in yapımcılığında, Eylül'de ekrana gelecek olan İffet'in başrollerini Deniz Çakır ve İbrahim Çelikkol paylaşıyor.

Önümüzdeki hafta Balat ve çevresinde çekimlerine başlanacak olan dizi, tanıtım filmiyle şimdiden konuşulmaya başlandı.

Faruk Teber'in yöneteceği İffet'in senaryosu Zülküf Yücel'e ait. Dizinin oyuncu kadrosunda Deniz Çakır, İbrahim Çelikkol, Mahir Günşıray, Zuhal Olcay, Mehmet Çevik ve Melike Güner de var.

Şimdiden büyük bir merakla beklenen dizi, İstanbul'un eski mahallelerinden birinde babası ve kız kardeşiyle birlikte yaşayan İffet'in babasının tüm baskılarına rağmen delicesine aşık olduğu taksi şoförü Cemil'e (İbrahim Çelikkol) olan tutkulu aşkını ve intikam öyküsünü ekrana getirecek.

Hürriyet

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.386
Doktorlardan sonra dandik bir dizi yapar gibi oldular sonra yol yakınken vazgeçtiler ya ayıptır söylemesi :hihi: İffet'te bayağı ilgi çekecek sanırım birde keşke kanald'de olsaydı alır götürürdü...

M

madesam

Misafir
Doktorlardan sonra dandik bir dizi yapar gibi oldular sonra yol yakınken vazgeçtiler ya ayıptır söylemesi :hihi: İffet'te bayağı ilgi çekecek sanırım birde keşke kanald'de olsaydı alır götürürdü...

katılıyorum nedense kanal d dizi işini iyi biliyor.. osman sınav'ın bir musa ve firavun hikayesi falan diye tanıttığı dizide oynamıştı da hiç tutmamıştı o dizi.. ben baya heyecanla beklemiştim ama fos çıktı..

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
incir recelinde cok begenmistim ama iffeti sevmiyorum ben:sinifsinif:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar