Melek (Star tv)

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
ImageView.ashx


MELEK

Melek Baykal'ın samimi ve neşeli sunumu ile Melek hafta içi 10.00 13.00 saatleri arasında Star'da olacak

2012'ye değişen logosu ve yepyeni programları ile başlayan yeni Star'da gündüz kuşağında dopdolu bir program ekrana geliyor. Sunuculuğunu Melek Baykal'ın yapacağı Melek hafta içi 10.00 13.00 saatleri arasında Star'da olacak.

Melek Baykal'ın samimi ve neşeli sunumu ile ekranda olacak programın sağlık bölümünde Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, moda ve güzellik köşesini top model Tülin Şahin, özel haberleri, kadın hikayeleri ve anne çocuk ilişkileri ile Mehtap Erel, hobi köşesinde Gülen Turan, mutfakta ödüllü aşçı Ferhat Bora, ekolojik yaşam ve faydalı bilgileri ile Zeynep Çelen hafta içi her sabah Star'da olacak.

Sağlık deyince akla ilk gelen isimlerden Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, programda her gün bir konuyu ele alacak. İzleyicilerin sorularının da yanıtlanacağı bölümde Müftüoğlu Hayatın senin elinde diyerek kişilerin biyolojik yaşam sürecini hesaplayacak. Bu köşenin konukları arasında ünlü isimler de yer alacak.

Moda ve güzellik tüyoları Tülin Şahin'den
Tülin Şahin, sokaklara çıkacak ve karşılaştığı herhangi bir kişiyi; bu kişi bir manav olabilir bir kuyumcu, bir mağaza çalışanı veya sokakta yürüyen bir vatandaş, ikna ederek baştan yaratacak.

Güzel model stüdyoda kadınlara güzellik sırları, bakım maskeleri, sağlıklı yaşam hakkında bilgiler verecek. Yaptığımız işe göre nasıl giyinmeliyiz , saçımız nasıl olmalı, nasıl makyaj yapmalıyız gibi önemli güzellik sırlarını adım adım uygulamalı olarak gösterecek.

İlişkiler ve kadın hikayeleri ile Mehtap Erel
Gazeteci yazar Mehtap Erel programda kadın erkek ilişkileri, boşanma, tüp bebek sahibi olmak, kardeş kıskançlığı, ebevyn ilişkileri gibi konuları ele alacak.

Gülen Turan'dan eski eşyaları yeniden değerlendirme yöntemleri...
Gülen Turan, programda kadınların eskiyen eşyalarını çöpe atmak yerine, yenileyerek çok daha kullanılır ve estetik hale getirmenin yollarını anlatacak.

Ödüllü aşçı Ferhat Bora'dan yemek tarifleri
Ferhat Bora programda Türk mutfağının unutulmaya yüz tutmuş lezzetlerini tekrar hatırlatacak ve herkesin evinde kolaylıkla yapacağı tariflerle yeni tadlar oluşturacak.

Zeynep Çelen'den doğal yaşam rehberi.
Organik yaşam, doğal ürünler, sağlıklı sebzeler, baharatlar, doğayı nasıl koruruzun dışında çevremizde ne tür değişimler oluyor, dünya kirliliği için neler yapabiliriz gibi konularda izleyiciyi bilinçlendirecek.

Yayın Günü: 2 Ocak Pazartesi
Yayın Saati: 10.00-13.00 / Hafta içi her gün
 

ferah

Daimi Üye
Katılım
2 Ocak 2010
Mesajlar
6.145
Tepki
9.347
Puan
113
Konum
izmir
Bu sabah izledim ,Melek Baykalı çok severim zaten ,programı da güzeldi:ask:
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
47045_melek.jpg

Melek

Tarih: 2012-01-11 TV : STAR TV Saat: 10:00 Tür:Kadın Programı

Sunuculuğunu Melek Baykal’ın yaptığı“Melek” hafta içi her gün10.00 – 13.00 saatleri arasında Star’da ekrana geliyor.

Melek Baykal’ın samimi ve neşeli sunumu ile ekranda olan programın sağlık bölümünde Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, moda ve güzellik köşesini top model Tülin Şahin, özel haberleri, kadın hikayeleri ve anne çocuk ilişkileri ile Mehtap Erel, hobi köşesinde Gülen Turan, mutfakta ödüllü aşçı Ferhat Bora, ekolojik yaşam ve faydalı bilgileri ile Zeynep Çelen hafta içi her sabah Star’da oluyor.
Programın 11 Ocak Çarşamba konukları; Nilgün Belgün ve Ayça İnci.
Prof. Dr. Osman Müftüoğlu’nun Hipoglisemi hakkında bilgi vereceği programda; Tülin Şahin de izleyicilerin tarzlarını oluşturmada ipuçları verecek.
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
melekstar154_2217_154.jpg

trans.gif

Melek

trans.gif

Türü: Aktüalite
Tarih-Saat: 02.01.2012 10:00

trans.gif

Melek Baykal’ın samimi ve neşeli sunumu ile ekranda olacak programın sağlık bölümünde Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, moda ve güzellik köşesini top model Tülin Şahin, özel haberleri, kadın hikayeleri ve anne çocuk ilişkileri ile Mehtap Erel, hobi köşesinde Gülen Turan, mutfakta ödüllü aşçı Ferhat Bora, ekolojik yaşam ve faydalı bilgileri ile Zeynep Çelen hafta içi her sabah Star’da olacak. Sağlık deyince akla ilk gelen isimlerden Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, programda her gün bir konuyu ele alacak. İzleyicilerin sorularının da yanıtlanacağı bölümde Müftüoğlu “Hayatın senin elinde” diyerek kişilerin biyolojik yaşam sürecini hesaplayacak. Bu köşenin konukları arasında ünlü isimler de yer alacak. Moda ve güzellik tüyoları Tülin Şahin’den Tülin Şahin, sokaklara çıkacak ve karşılaştığı herhangi bir kişiyi; bu kişi bir manav olabilir bir kuyumcu, bir mağaza çalışanı veya sokakta yürüyen bir vatandaş, ikna ederek baştan yaratacak. Güzel model stüdyoda kadınlara güzellik sırları, bakım maskeleri, sağlıklı yaşam hakkında bilgiler verecek. Yaptığımız işe göre nasıl giyinmeliyiz , saçımız nasıl olmalı, nasıl makyaj yapmalıyız gibi önemli güzellik sırlarını adım adım uygulamalı olarak gösterecek. İlişkiler ve kadın hikayeleri ile Mehtap Erel Gazeteci yazar Mehtap Erel programda kadın – erkek ilişkileri, boşanma, tüp bebek sahibi olmak, kardeş kıskançlığı, ebevyn ilişkileri gibi konuları ele alacak. Gülen Turan’dan eski eşyaları yeniden değerlendirme yöntemleri... Gülen Turan, programda kadınların eskiyen eşyalarını çöpe atmak yerine, yenileyerek çok daha kullanılır ve estetik hale getirmenin yollarını anlatacak. Ödüllü aşçı Ferhat Bora’dan yemek tarifleri Ferhat Bora programda Türk mutfağının unutulmaya yüz tutmuş lezzetlerini tekrar hatırlatacak ve herkesin evinde kolaylıkla yapacağı tariflerle yeni tadlar oluşturacak. Zeynep Çelen’den doğal yaşam rehberi. Organik yaşam, doğal ürünler, sağlıklı sebzeler, baharatlar, doğayı nasıl koruruzun dışında çevremizde ne tür değişimler oluyor, dünya kirliliği için neler yapabiliriz gibi konularda izleyiciyi bilinçlendirecek.
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
ImageView.ashx.jpeg


Melek
Star'ın sabah yıldızı Melek Baykal geri dönüyor...

Star'ın sabah yıldızı Melek Baykal 10 Eylül Pazartesi 10.15'te geri dönüyor...
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst