Mehmet Günsür bu hafta Muhteşem Yüzyıl'da

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.386
Mehmet Günsür bu hafta Muhteşem Yüzyıl'da izleyici ile buluşuyor

Dizide bu hafta zaman ileriye saracak.

fft50_mf1973477.Jpeg

Mehmet Günsür, zaman atlamasıyla Şehzade Mustafa olarak bu hafta Muhteşem Yüzyıl'a dahil oluyor.
Rolüne okuyarak hazırlandığını söyleyen Günsür, çekimler için geçen hafta İstanbul?daydı. Oyuncu, "Bir süredir eşimle Türkiye'ye yerleşmeyi düşünüyorduk. Oğlumuzun ilkokula Türkiye'de gitmesine karar vermiştik. Yani zamanlama güzel oldu" dedi.

Alıntı

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
Benden çok yaşayacaksın kız :hihi: Tam ben ekleyecektim :D Nekadar çalışkanız harıl harıl konu ekliyoruz :hihi:

Fırsat bulursam izlemeye çaışacağım.Bakalım film ileriye sarınca nasıl olacak -rgulu Büyük merak içerisindeyim :ninni:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.386
Benden çok yaşayacaksın kız :hihi: Tam ben ekleyecektim :D Nekadar çalışkanız harıl harıl konu ekliyoruz :hihi:

Fırsat bulursam izlemeye çaışacağım.Bakalım film ileriye sarınca nasıl olacak -rgulu Büyük merak içerisindeyim :ninni:

Hep beraber yaşayalım şekercim :evet:

----------------
Şehzade Mustafa kılıç kuşandı

spacer.gif

15725857.jpg

“Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Kanuni Sultan Süleyman’ın oğlu Şehzade Mustafa rolünü üstlenen Mehmet Günsür, çarşamba akşamı yayınlanacak yeni bölümde seyirci karşısına çıkıyor.

spacer.gif

* Günsür, Mustafa’nın saraya güçlü bir şekilde dönmesinin Hürrem Sultan’ı rahatsız edeceğini söylüyor: “Mustafa’nın giderek güçlenmesi, en çok Hürrem Sultan’ı rahatsız edecek.”
Hürriyet

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar