Masumlar Apartmanı (Trt 1)

OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
Gülben bu hafta Kırmızı Oda dizisindeymiş terapiye almışlar kızı fragmanda gördüm :D
 
Katılım
23 Haziran 2011
Mesajlar
46
Tepki
19
Puan
8
Yaş
36
Konum
İzmir
Ben burada en çok Gülben'i seviyorum. Esra'yı ve Esat'ı filmde en normal karakterler olarak görüyorum.
Anıl'ı da akıllı deliler gibi görüyorum. Harika rol yapıyor bence..
İzlerken hepsine üzülüyorum, yaşadıklarını göz önünde bulundurunca sağlam kalsalardı daha vurdumduymaz birisi olarak görürdüm.
Bazen güçlü olmak, güçlü olup delirmemek için sahte gözlükler takmak delilik oluyor..
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
Yeni sezonun ilk bölümü bence biraz bunaltıcıydı hatta izlerken insanı sıkan izlesem mi kanal mı değiştirsem dedirten bir havası vardı. Han&Hikmet'in İnci öldü baba sahnesinde oyunculuk ve diyaloglar çok iyiydi. Ayrıca İnci'nin kardeşiyle dedesi de bu anlamda bölüm boyunca alkışı hak ediyorlardı çünkü çok gerçek tepkiler verdiler ne eksik ne fazlaydı. Gülben ile Esat'ı da sevdim. Esat'a nazar değmesin bir süredir karakter çok iyi gidiyor :D Sen 25 yıl boyunca benden vazgeçmedin ben 4 ayda mı senden vazgeçeceğim dediği yerler Gülben'in tepkileri falan güzeldi gerçekten. Hatta hemen sahneyi koyayım.

Yeni kızın da Esra bağlantısını beğenmedim. Hem onunla olan bağ hem de apartmana gelişi falan çok zorlama olmuş gibi geldi. Ben olsaydım Rüya karakterini son sahne olarak sadece Han'ın resimlerini yapan gizemli kız olarak gösterir sonra da yüzünü gösterip bölüm sonu derdim. Hiç konuşturmaz bölüm içine de sokmazdım. Alttaki sahne geçişleriyle ortadaki kızın resmi son kare olurdu. Böylece biz seyircilerde izlerken kim bu gizemli kız hissiyle merak ederdik ne olacağını.
ykyk.jpg


Bir iki bölüm içinde de o Han ile karşılaşıp konuştukları sahneyi verirdim ki Esra karakterini illa dizide tutmak istiyorsam da o Han'a yemek götürme sahnesini yine yapar o sırada onun resimlerini yapan kızı fark etmesini sağlar yanına oturtarak biraz sohbet ettirirdim ve bir şekilde oradan arkadaşlık adımları atardım. Sonra kız zaten yavaş yavaş kendine dizide bir yer bulur damdan düşer gibi dahil olmazdı.

Bir de Han'ın İnci'yi hatırladığı yerler tavırları sözleri falan gerçekten iyiydi ama bir yandan da bu kadar büyük bir sevgi vardı da ben niye İnci yaşarken aralarında böyle bir şey olduğunu göremedim de demedim değil. Bana onların ilişkisinde bir tuhaflık var gibi geliyordu hiç hissedemedim aralarındaki sevgiyi. Naci ile Safiye ya da Gülben ile Esat çok güzel işlenirken İnci ile Han sanki önemsenmiyor gibiydi. Senaristler ara sıra seyirci laf ettikçe romantik sahneler yazıyordu :D ama genele o sevgiyi yansıtmayınca o kısa sahnelerin içi boş kalıyordu bana göre. Neyse bakalım bu yeni kızla olan durumlar nasıl işlenecek göreceğiz.
 

mügü

Moderatör
Moderatör
Katılım
26 Ocak 2018
Mesajlar
3.597
Tepki
8.453
Puan
113
Yaş
59
Izlemedim daha tekrarını ızliyecegim
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst