Malzemeler
· 1/2 kg mantar
· 200 gr karnabahar
· 200 gr brokoli
· ½ su bardağı sıvı yağ
· 1 yemek kaşığı salça
Hazırlanışı:
1.Mantarlar yıkanıp doğranıp bir tencereye konulup kendi suyunu çekinceye kadar pişirilir.
2.Daha sonra salça ve sıvı yağ ilavesi ile hafif kavrulur
alıntı
3.Son olarak üzerine küçük çiçeklere ayrılmış karnabahar ve brokoli ilave edilip su ve tuz ilavesi ile sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirilir
· 1/2 kg mantar
· 200 gr karnabahar
· 200 gr brokoli
· ½ su bardağı sıvı yağ
· 1 yemek kaşığı salça
Hazırlanışı:
1.Mantarlar yıkanıp doğranıp bir tencereye konulup kendi suyunu çekinceye kadar pişirilir.
2.Daha sonra salça ve sıvı yağ ilavesi ile hafif kavrulur
alıntı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
3.Son olarak üzerine küçük çiçeklere ayrılmış karnabahar ve brokoli ilave edilip su ve tuz ilavesi ile sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirilir