Mandalina likörü

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
mandalinalikr.jpg


Mandalina likörü

6 mandalina kabuğu
1 litre konyak
500 gr toz şeker
1 su bardağı su

Mandalina kabuklarını yıkayıp süzün. 1 litre konyakla birlikte kavanoza doldurun. Kavanozun kapağını sıkıca kapatıp güneş görmeyen serin bir ortamda 40 gün bekletin.

40 gün sonra mandalinalı konyağı temiz bir tülbentten süzüp kavanoza doldurun. Şeker ve suyu kaynatıp şurup hazırlayın. Şurubu ılındırıp kavanoza ilave edin. Kavanozun kapağını sıkıca kapatıp güneş görmeyen serin bir yerde 1 hafta bekletin. Likör kadehlerinde servis yapın.
Alıntıdır...
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst