Makyaj Yaparken Korun!

LiLi

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2010
Mesajlar
9.394
Tepki
12.556
Puan
113
Konum
♥ Kızının Yanından ♥
Günümüzde piyasadaki birçok fondöten artık SPF içeriyor. UVA ışınlarına karşı koruma özellikli fondötenler seçerek, zararlı güneş ışınlarına karşı ekstra bir kalkan oluşturabilirsin.

Benefit Hello Flawless Oxygen Wow SPF 25 (108,90 TL)

img-thing

Alabildiğine doğal bir ten rengi yaratıyor. İçeriğindeki Oksijen Canlılığı Nemlendirici Kompleksi, ciltteki hücresel solunumu hızlandırıp yaşlanma belirtilerini önlüyor.

Physicians-Formula-Mineral-Wear-_1756_1.jpg

Hassas ciltler için geliştirilmiş olan Physician’s Formula Mineral Wear Talc Free Fondöten SPF 15 (65 TL) antimikrobiyal süngeri ile çok kolay uygulanıyor. Formülü o kadar hafif ki, tahriş olmuş ve kızarmaya eğilimli ciltler üzerinde de rahatlıkla kullanılabilir.

La Prairie Anti Aging Fondöten SPF 15 (220 TL)
kt-15000_b.jpg

içeriğindeki Hücresel Kompleks sayesinde enflamasyonu durdurup hücrelerin yenilenme ve kolajen sentez hızını arttırıyor. Oldukça hafif bir yapısı ve nemlendirme özelliği olan bu ürün, son derece doğal bir kapatma sağlıyor.

golden-rose-liquid-powder-mineral-foundation-spf-15-1.jpg

Kalıcı ve suya dayanıklı bir formüle sahip olan Golden Rose Liquid Powder Mineral Fondöten SPF 15 (23,70 TL) doğada bulunan çeşitli minerallerin karışımı ile elde edilmiş. Derin koruma özelliğine sahip Shea Butter, cildi nemlendirip pürüzsüz bir görünüm sağlıyor.
 
OP
L

LiLi

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2010
Mesajlar
9.394
Tepki
12.556
Puan
113
Konum
♥ Kızının Yanından ♥
Shiseido-Sun-Protection-Stick-Fo_15295_1.jpg

FB,117832,16,shiseido-sun-protection-compact-foundation-spf-30-nosp60-12gr-suya-dayan-gunes-bakim-urunleri-shiseido.jpg


CİLT TİPİ: Tüm cilt tipleri.

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ: Şeffaf doğal bir bitiş sağlayan yoğun bakım etkili stick fondöten. Ciltte zahmetsizce kayarak pürüzsüz ışıltılı bir görünüm verir. Terlemeye ve yağa karşı dayanıklı yapısıyla saatlerce tazeliğini ve rengini korur. Üstün UVA/UVB koruma etkisiyle ışın yaşlanmasına neden olan UV ışınlarına karşı koruyan bir anti-aging fondötendir.

SAĞLADIĞI AVANTAJLAR: Kolayca uygulanır ve cilde kusursuz uyum sağlar; saydam bir renkle cilt tonu üzerinde doğal bir kapatıcılık sağlar. Kusursuz nemlendirme etkisiyle kuruluğa karşı savaşır ve cildin ideal nem dengesini korur. Mükemmel bir antioksidan etki ve UV ışın kaynaklı DNA hasarını önlemek için Elma Gülü Yaprağı Özü ile formüle edilmiştir (vitro testlerde). Suya çok dayanıklıdır. Gözenekleri tıkamaz. Dermatolojik testlerden geçmiştir.

ÜRÜN KULLANIMI: Fondöteni temiz cilde nemlendiricinin ardından uygulayın. Fondöteni hafifçe çevirerek açın doğrudan yüze uygulayın ve parmak uçlarınız veya bir sünger yardımıyla yayın. Güçlü UV ışınlarına uzun süreli maruz kalacağınız durumda fondötenin altına baz olarak yüksek faktörlü bir güneş koruma ürünü kullanmanız önerilir.

Suya Çok Dayanıklıdır.

3 Ayrı renk Seçeneği mevcuttur. Transparan, Bej, Okra, Akıllı Güneş Teknolojisi. Fondötenin tamamen temizlenebilmesi için özel Shiseido güneş koruma temizleyicisi kullanılması önerilir. İlk kullanımdan itibaren 18 ay içinde tüketilmesi önerilir.

Bence Shiseido bu konuda gayet başarılı ürünlere imza atıyor. Bizzat kullanıyorum ve son derece memnunum.
 

jelibon

Aktif Üye
Katılım
8 Haziran 2012
Mesajlar
328
Tepki
166
Puan
43
Yaş
33
Konum
alanya
bu markayı çok görüyorum ama henüz kullnmak nasip olmadııı denemek lazım aslında
 

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Tesekkürler canim.
Makyaj yapmak güzelde, cildide korumak gerekiyor.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst