Makyaj Nasıl Tazelenir?

naz79

Daimi Üye
Katılım
4 Haziran 2010
Mesajlar
1.791
Tepki
2.225
Puan
113
Yaş
42
Konum
gaziantep


  1. Cildinizi parlatın! Yanınızda taşıyacağınız küçük bir nemlendirici hem ellerinizi eski yumuşaklığına döndürmekte işinize yaracaktır hem de az miktardaki nemlendiriciyi yüzünüze sürerseniz daha parlak bir cilde kavuşacaksınız.
  2. Yorgunluğumuz en çok gözlerimizden okunur. O sebeple gözaltı kapatıcınızı tazeleyin. Eğer yanınızda gözaltı kapatıcınız yoksa beyaz bir göz farında az miktarda alarak gözaltlarınızdan kazayağı bölgelerinize doğru farı hafifçe yayın. Gözleriniz ışıldasın!
  3. Hafifçe allığınızın üzerinden geçin. Eğer parmaklarınızla sürülen sedefli köpük allıkları tercih ederseniz hem yumuşak hem de etkili bir görünüm kazanırsınız. Allığı ayarında sürmek çok önemli!
  4. Göz kaleminiz aktıysa akan kısımların hafifçe üzerinden geçin. Yalnız çok bastırmamaya dikkat edin ki gözleriniz olduğundan küçük görünmesin.
  5. Rimelinizi tazelerken eğer kirpik diplerinden işe başlarsanız oldukça kuru ve kötü görünen kirpiklere sahip olursunuz. Rimelinizi tazelerken yalnızca kirpiklerinizin uçlarına uygulama yapın. Etkiyi fark edeceksiniz!
  6. Rujunuzu tekrar sürüp çok sert bir görünüm elde etmektense, eğer rujunuz tamamen çıkmamışsa yalnızca bir parlatıcı uygulayın. Eğer alt dudağınıza bir kat daha fazla parlatıcı sürerseniz hılı bir şekilde daha doldun dudaklara kavuşursunuz.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst