arina kuaför gibisin lenn

kajalın o dudak parlatıcısından bende de var dudak rengi olan ..geçen bimde satılıyordu 2,75 e bi deneyeyim dedim harika imiş ...bir de eyeliner aldım aynı fiyata ..ben makyaj yapmam ama göz makyajına takıntım var ..daha doğrusu göz kalemi ve rimele ..eyeliner sürmeyi çok istiyordum ama beceremiyodum ..sonunda bu kajalınki ile becerdim ..çok da güzel ..hem de akmıyor hiç..sürdünmü akşama kadar öyle kalıyor...rimel olarak da ben maybelline wolume express maskara kullanıyorum yıllardır ve çok memnunum ..ama mavi olanından ..rimelin rengi mavi yani ..benim gibi bal rengi gözleri olanlarda mavi rimel çok hoş duruyor buğulu gibi duruyor kirpikte...bir sürü rimel denedim en çok sevdiğim maybelline..rimelin verimi kirpik yapısı ile de alakalı ama fırçası da önemli ..kimisi çok pahalı ama fırçası yeterli verimi vermiyor...göz kaleminde de flormar ultra blacki seviyorum....onun dışında da makyaj malzemem yok zaten..ha bi de niveanın kirazlı dudak parlatıcısı var o kadar ..oda dudaklarım kansız lıktan renksiz biraz azıcık renklensin diye sürüyorum ...

yine çok konuştum dimi ..