Mahsun Kırmızıgül'ün Derdi Başka!

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
00453169835753907705.jpg

Hayat Devam Ediyor dizisi ile büyük bir drama parmak basan Mahsun, aynı dramın ürünü...

Son dönemde Mahsun Kırmızıgül ismi dillerden düşmüyor.

Türkü söyleyerek ismini duyuran ancak yıllardır müzikten uzak olan ve sinemaya gönül veren Kırmızıgül, yaptığı filmlerle artık hatırı sayılır bir yapımcı ve yönetmen...

Mahsun Kırmızıgül, şu sıralarda ise Hayat Devam Ediyor dizisi ile atv ekranında küçük yaşta evlendirilen kızların dramına dikkat çekiyor.

Çünkü onun bir derdi var... Çünkü Mahsun'un öz annesi de aynı dramı yaşamış birisi. Mahsun'un öz annesi 13 yaşında evlendirilmiş.

Dizinin her bölümünü sinema filmi gibi çekmek için büyük br emek harcayan Mahsun Kırmızıgül, ekrandan bu dramı tüm Türkiye'ye izletmek için elinden ne gelirse yapacağa benziyor.

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
İnşallah canım olmasın inşallah benim rahmetli anneanneciğimde 13 yaşında evlendirilmiş annemin kaderide annesine çekmiş oda 14 yaşında evlenmiş çocuk yaşda ozamanlar nasılda düşünmeden evlatlarını evlendirebiliyorlarmış anlamıyorum bu çok üzücü bir durum yaa Babamla annemin arasında 11 yaş var düşünün aradaki yaş farkını Mahsun Kırmızıgül bu konuya parmak basmakla çok iyi bir iş yapmış müzik yaptığı dönemlerde hiç dinlemezdim ama yaptığı filimleri izledikce acaba yeni filimini nezaman çekicek diye beklemişimdir bu işi iyi kıvırdı Mahsun kendisini tebrik ediyorum toplumun kanayan yaralarına deyinmesi çok güzel

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar