Lütfen okur musunuz :)

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
ya kaynanam bakar ama ya bakarım derde bakmazsa olmadı anneme yakın bi yere taşınırım kendi anneme yakın eşim şuan istemiyo ama annesi çocuğa bakmazsa mecbur benim anneme yakın taşınırız işte o zaman hiç sorun çekmeyiz annem seve seve bakar yakın olsan bakarım diyo zaten şuan annem bana çeyrek biriktiriyo her ay :)

bakalım eğer çocuk olur zorluk çekersek bende eşimde ek iş yaparız hem ev temizliğine gitsem ben yapamam ya çok utanırım :( utanılacak bişey değil ama gerekirse yaparımda insan mecbur kalmaya görsün

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
canım ev için gerçekten acele etme daha gençsiniz olur inşallah.çocuk istiyosan yap ama işi bırakmaya kalkışma geçinemezsiniz.bencede annene yada kayınvalidene bırakıp sen çalışmaya devam et okadar sorun olmaz.

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
evet kararım netleşti şimdi önce çocuk ama bişey sormak istiyorum şekerparem ben salı günü kadın doğuma gittim dedimki çocuk istiyoruz sağlıklımıyım bide akıntım var dedim oda rahmime baktı ve gayet herşey iyi dedi ama mantar varmış bende bi ilaç verdi bana içinde 4 adet var 2 sini eşin 2 sini sen iç dedi bide çocuk için folikasit başlattı ilaç bitince üstüne bi kez adet gör ondan sonra çocuk yapın dedi ayrıca içinde 2 adet olan 6 gün arayla 1 adet kullanılan fitilde verdi bide krem verdi bende her zaman 6 gün gecikmeli adet olurum bu ay 1 gün önceden adet oldum bugün adet oldum yani şimdi anlamadığım doktorun verdiği ilaç 2 taneydi sabah akşam içmiştim bitti salı günü ama ben bugün hasta oldum ilaçtan 2 gün sonra yani bu adet yeterlimi başlamak için yoksa acelemi ediyorum bi dahaki ayımı bekleyeyim
çok oldum ama dimi :lilav:

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
canım ev için gerçekten acele etme daha gençsiniz olur inşallah.çocuk istiyosan yap ama işi bırakmaya kalkışma geçinemezsiniz.bencede annene yada kayınvalidene bırakıp sen çalışmaya devam et okadar sorun olmaz.

canım ben özel bi şirkette çalışıyorum yani benim yıllık iznimi bile vermiyolar parasını veriyolar benim burdan 1 gün gitmem işlerin aksamasına neden olur muhasebeci olarak çalışıyorum benden başkada bayan yok muhasebeye bakacak kimsede yok beni 6 ay mümkün değil beklemezler 1 hafta sonra birini bulurlar yani doğurmama yakın çıkarım işten artık ama geri çalışamam canım yani keşke öyle olsa bide 6 ay sonra tekrar iş arayacağım inşallah bulurum

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
canım ben özel bi şirkette çalışıyorum yani benim yıllık iznimi bile vermiyolar parasını veriyolar benim burdan 1 gün gitmem işlerin aksamasına neden olur muhasebeci olarak çalışıyorum benden başkada bayan yok muhasebeye bakacak kimsede yok beni 6 ay mümkün değil beklemezler 1 hafta sonra birini bulurlar yani doğurmama yakın çıkarım işten artık ama geri çalışamam canım yani keşke öyle olsa bide 6 ay sonra tekrar iş arayacağım inşallah bulurum

canım benim herşey olacağına varır sabret canını sıkama yolu bulunur inşallah.

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.486
evet kararım netleşti şimdi önce çocuk ama bişey sormak istiyorum şekerparem ben salı günü kadın doğuma gittim dedimki çocuk istiyoruz sağlıklımıyım bide akıntım var dedim oda rahmime baktı ve gayet herşey iyi dedi ama mantar varmış bende bi ilaç verdi bana içinde 4 adet var 2 sini eşin 2 sini sen iç dedi bide çocuk için folikasit başlattı ilaç bitince üstüne bi kez adet gör ondan sonra çocuk yapın dedi ayrıca içinde 2 adet olan 6 gün arayla 1 adet kullanılan fitilde verdi bide krem verdi bende her zaman 6 gün gecikmeli adet olurum bu ay 1 gün önceden adet oldum bugün adet oldum yani şimdi anlamadığım doktorun verdiği ilaç 2 taneydi sabah akşam içmiştim bitti salı günü ama ben bugün hasta oldum ilaçtan 2 gün sonra yani bu adet yeterlimi başlamak için yoksa acelemi ediyorum bi dahaki ayımı bekleyeyim
çok oldum ama dimi :lilav:

ben bu konuyla ilgili bişey söylemeyeyim canım.En iyisi doktorunu ara sor.En sağlıklı cevap onda.Folik asit hamileliğimde kullandım ama söylediğin hapları biz kullanmadık oyüzden yanlış bişey söylemek istemem :panter:

G

guzelcem

Misafir
Canısı ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.... ne diyeceğimi bilemiyorum, hakkınızda hayırlısı olsun İNŞAALLAH...

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
Hadi hayırlısı olsun çocuğa karar vermişsiniz.
Canım maaşınız iyi çocuğa bakacak kişide var zamanla evde alırsınız.
Ayağınızı yorganınıza göre uzatırsanız çok fazla sıkıntı çekmezsiniz.

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
Kızlar ağzınızdan bal damlıyo maşallah inşallah kızlar inşallah dediğiniz gibi olur bide bişey sorucam ben reacutane kullandım 2 ay 7 gün geçti şimdi adetliyim adetim bitince çalışmalara başlasak olurmu ki :):acep:

pamukelf

Daimi Üye
Tepki
620
canım benim bu zamanda ev sahibi olmak çok zor gerçekten bende kirada oturuyorum, bende eşimden daha fazla kazanıyorum, bende çok fazla ev sahibi olmak istiyorum ama kirayı eşim ödüyor ve ev almak için onun çaba sarfetmesini istiyorum çünkü ben birşeyler yapsam erkek milleti hiç uğraşmaz yani benim eşim iyidir hoştur ama hazır birşey yapan biri varken o bişeyler için uğraşmaya çalışmaz.
Sizin durumuzu çok bilemiyorum ama canım bence kafanı böyle şeylerle yorma daha çok gençsiniz eşinde işlerini toparlar ve zaman içinde evinizde olur bebeğinizde Allah herşeyin hayırlısını versin sağlık versin.

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
teşekkür ederim hanımefendiler ama ilaç bişey yapmaz değilmi 2 ay 7 gün geçti daha şuan hastayım ama 1 hafta sonra lur dimi :)

Ayzer

Üye
Tepki
67
Bu ilaç akne tedavisi için kullanılan mıydı?yanlış mı hatırlıyorum:S
Bende kullanmıştım ve hatırladığım kadarıyla ilaç vücuttan tam atılana kadar(6 ay kalmış aklımda ama emin değilim) hamile kalınmaması öneriliyordu.Sana ilacı veren uzmana bir danış derim;)

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
Canım ilacı yazan uzman 3 ay sonra hiç birşey olmaz diyor ayrıca ilacın prospektüsünden 1 ay sonra sağlıklı bebekler dünyaya getirebilirsiniz diyor kadın doğumda bana 2 ay geçtiyse sorun olmaz dedi

Ayzer

Üye
Tepki
67
Hepsi de farklı farklı zaman aralıkları vermiş:)Sanırım bu noktada karar senin ama ilacı yazan uzmanın dediği aralığı beklemek bana daha mantıklı geldi nolur nolmaz:)Güzel haberlerini bekliyoruz bakalım:panter:

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
Kızlar inşallah ya bakalım pazar itibari ile çalışmalara başladık ama adetimin 3. günüydü 4 gün sürüyo zaten olurmu sizce kızlar ya :) heyecanlandırdınız beni şimdi bak :)

eşimde dün gece bana diyoki bak şimdi aklımda soru işareti kalmasın madem çocuk yapıcaz beni çocuk olunca bırakmazsın dimi diyo :kahkaha: seni asla bırakmam Allah ın izniyle dedim bende deli ya benim kocam

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar