Leke ve Çiller İçin Mutlaka Deneyin!!!!!!

berna

Yeni Üye
Katılım
13 Temmuz 2011
Mesajlar
5
Tepki
3
Puan
3
Yaş
41
Konum
muş
DermosinGold Leke Giderici Gece Kremi; güneş, hamilelik, hormonal değişimlerin sonucunda ortaya çıkan cilt lekelerinin görünümünü azaltmak amacı ile sizler için üretilmiştir.Geceleri cilt ****bolizması daha fazla çalışır dolayısıyla günün verdiği zararlar; UV ışınları, cilt yüzeyinde biriken kir vb. şeyler gece temizlenir. Böylece cildin üst katmanı yenilenir, ayrıca geceleri ciltte kan dolaşımı gündüzden daha yoğun olduğu için cildinizin gece bakımına özellikle önem vermeniz gerekir.
Eğer cildinizin uzun yıllar gergin,pürüzsüz ve taze görünümünü korumak istiyorsanız; gündüz bakımınızın yanı sıra gece bakımınıza daha çok özen göstermelisiniz.
DermosinGold Leke Giderici Gece Kremi, içeriğinde bulunan Alpha Arbutin ve %100 bitki özleri sayesinde cildinizin pigment dengesini düzenleyerek daha pürüzsüz ve taze görünmesine yardımcı olur. Alpha arbutin ciltteki fazla melnini emerek cildin renk ayrışımını kısa sürede ( 8-12 hafta ) azaltır.Leke yada hiperpigmentasyon tedavisinde etkili aktiflerden biridir. UV ile oluşan pigmentasyonda etkili olduğu klinik olarak ispatlanmıştır. 80 Çin kökenli kadınlar üzerinde yapılan klinik çalışmalarıyla ciltte bulunan lekelerin 1 ay sonunda giderildiği kanıtlanmıştır. DermosinGold Gece Kreminin içinde bulunan Alpha arbutin deri hücrelerinin kalbinde " yeni bir hayat " anlamında rol oynayan güçlü ve özel bileşimdir, doğal bitkiden elde edilir.Vazgeçilmez fonksiyonların optimum gelişimi için enerjinin( ATP ) arttırılmasını destekler ve hücreler arası iletişim ağının doğru olarak yeniden kurulmasını sağlar.
UYARI: DermosinGold Leke Giderici Gece Kremi kullanılmış cilt kesinlikle güneşle temas etmemelidir.
 

yeşil_nar

Yeni Üye
Katılım
18 Temmuz 2011
Mesajlar
24
Tepki
5
Puan
3
Yaş
46
Konum
istanbul
benim çillerim var bunun için bir ürün arıyorum şu anda bir ürün buldum galiba senin yazdığuınıa göre çok daha kolay kullanımlı üstelik aynı kremi hem gece hem gündüz kullanabiliyorsun bilmiyorum senin dediğini de bir araştırayım canım ama bio taches adlı ürün daha bir makul gözüktü bana...
 

yeşil_nar

Yeni Üye
Katılım
18 Temmuz 2011
Mesajlar
24
Tepki
5
Puan
3
Yaş
46
Konum
istanbul
ben aldım bio tachesi başladım kullanmaya bakalım çillerim azalmaya başladığında gene yazarım bu arada gerçekten pratik bir ürün özlellikle maskesi tek kalıp halinde çıkıveriyor yüzümden tertemiz çok rahat..
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst