Lakerda

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
64.667
Tepki
86.114
Puan
113
Konum
✩Yazar Odası✩
lakerda_a73d6a0b-1866-4415-8a10-738f918ad6e6_6.jpg


Lakerda

Malzemeler
1 kg. torik veya palamut
Tuz

Yapılışı
Balıklar temizlenir ve buzlu suda 24 saat bekletilir. Sudan çıkarılan balıklar iyice temizlendikten sonra tekrar buzlu ve tuzlu suda bekletilir. Her gün yeniden temizlenir ve bu işlem 4 gün boyunca tekrarlanır. En sonunda balıklar sudan çıkarılır ve iyice kurulanır. Cam veya teneke kaplara üzerine bol tuz dökülerek yerleştirilir. Yeneceği zaman ince dilimler halinde kesilerek servis edilir.
Alıntı
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst