La Praire yeni cilt bakım serisi White Caviar Illuminating Systeme

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
La Praire yeni cilt bakım serisi White Caviar Illuminating Systeme ile ciltte aydınlanma döneminin öncüsü olacak.

attachment.php


La Prairie White Caviar Illuminating Sistem daha önceki başarılı ürünlerinden esinlenerek, ileri bio-teknolojiyi kullandığı lüks formülleriyle cilde aydınlık ve sıkılık sağlıyor ve böylece cildin aydınlanma dönemini başlatıyor.

White Caviar Illuminating Sistem birbirini tamamlayan ipek yapılı kremi ve iki adet yüksek konsantreli serumları ile üç üründen oluşmakta. La Prairie’nin bilimsel formülleri ciltte oluşan pigmentasyon problemleri, yaşlılık lekeleri, sıkılığın azalması, çizgiler, kırışıklıklar, nemsizlik ve berraklığın azalması gibi cildin yaşla ilgili problemlerine odaklanıyor. Bunun yanında en önemli özelliği ise yaşlanmayla ilgili ileride oluşabilecek yaşlılık belirtilerini en aza indrirmeye yardımcı olmak.

White Caviar Illuminating Sistem ‘in kalbi olan havyar özü cildin sıkılık ve nem kalitesinin artmasında bir imza. Yüksek oranda Omega-3 yağ asitleri içeren ve denizden elde edilen DNA, nadir bulunan havyar özü cildi vitaminlerle birlikte sıkılaştırıyor ve besliyor. Nükleik asit, fosfolipid ve proteinler ciltte oluşan kırışıklık görünümünü azaltıyor ve cildin daha genç ve güzel görünmesini sağlıyor. Cildin antioksidan koruma seviyesini arttırıyor, nem bariyerini geliştirerek cildin sıkılaşma sürecinde önemli bir rol oynuyor.

White Caviar Illuminating Cream cildin bakımını yaparak problemin kaynağına iner ve görünür lekeleri hafifletiyor. Ciltte düzensiz dizilmiş pigmentleri yavaşlatarak yaşlılık lekelerin görünümlerini önlüyor.

White Caviar Illuminating Cream’in ideal tamamlayıcısı White Caviar Illuminating Serum, ciltteki yaşlılık lekelerini önler ve melanin üretimini azaltarak , melaninlerin hücrelere transferini yavaşlatıyor. Işıltı veren pigmentler ve likit kristaller cildin ışıldamasını sağlıyor.

Serinin içinde bulunan White Caviar Illuminating Eye Serum ise hassas göz çevresinde pigmentasyon problemiyle oluşan koyu renk halkaların görünümlerini azaltarak göz çevresini sıkılaştırıyor ve aydınlatıyor.

Alıntıdır!
 

Ekli dosyalar

  • la-praire-white-caviar-illuminating-system_17092010115458.jpg
    la-praire-white-caviar-illuminating-system_17092010115458.jpg
    17,3 KB · Görüntüleme: 30
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Fiyatları;

White Caviar Illuminating Cream retails at $450/ 1.7 oz.; White Caviar Illuminating Serum at $450/ 1.0 oz.; and White Caviar Illuminating Eye Serum at $250/0.5 oz.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst