Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Malzemeler,
- 1 kuzu kol
- 60 gr tereyağı
- 45 arpacık soğan
- 1 defneyaprağı
- 1 çay kaşığı tane karabiber
- 2 çay kaşığı tuz
Yapılışı,
- Tereyağını eritin. Kuzu kolu tavada hafifçe kızartın ve tencereye aktarın.
- Soyduğunuz bütün haldeki soğanları, defneyaprağını ve tane biberleri üzerine serpiştirin. Üzerini kaplayıp 2 parmak geçecek kadar su ekleyin.
- Kısık ateşte et iyice yumuşayıncaya kadar, yaklaşık 3 saat boyunca pişirin.
- Et yumuşadıktan sonra fırın kabına aktarın ve üzerini alüminyum folyo ile örtün.
- Önceden 200 dereceye ayarlanmış fırında yarım saat daha pişirin. Sıcak servis yapın.