E
esmanur
Misafir

MALZEMELER
500 gram kuzu eti
2 yemek kaşığı un
1 kase yoğurt
4 adet taze soğan
1 yemek kaşığı nane,tuz
YAPILIŞI
Kuzu eti haşlanır, suyu süzülür etler küçük küçük doğranır, 2 kaşık un, yoğurtla karıştırılp iyice çırpılır sıcak et suyundan 1 veya iki kepçe ilave edilerek yoğurt kesilmesin diye alıştırılır ve kaynayan et suyuna yavaş yavaş ilave edilir 5 dakika kaynatılır ateşten alınarak kçük doğradığımız etler, nane ve küçük doğradığımız taze soğanlar eklenir.Servis yapılırken istenirse pulbiber ekilir
NOT: rahmetli babacığımın çok sevdiği bir çorba,.daha önce yazmıştım resim ekleyememiştim.. Afiyet olsun .
ALINTI