Kuzey’e kardeş müjdesi

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.347
14544241.jpg

İkinci geliyor

Kuzey adında iki yaşında bir oğulları olan Çağla şıkel-Emre Altuğ çifti, ikinci kez bebek heyecanı yaşıyor.

Kuzey’e kardeş müjdesi

Çağla Şıkel-Emre Altuğ çiftinin evinde büyük heyecan var. Üç yıl önce nikah masasına oturan ve iki yaşında Kuzey adını verdikleri bir oğulları olan çift, ikinci çocuk müjdesini aldı. şıkel’in, nazardan korktuğu için hamileliğini bir süre herkesten sakladığı öğrenildi.

Planlanmış hamilelik

Riskli dönemleri atlatmadan müjdeli haberi en yakınlarıyla bile paylaşmayan Çağla Şıkel, hamileliğin üçüncü ayında... Birkaç gün önce kontrol için doktorunu ziyaret eden Şıkel, geçtiğimiz mayıs ayında bebek planlarını açıklamış “Kuzey 1,5 yaşına gelince ona bir kardeş düşünüyoruz. Kısacası yakında yine hamile kalacağım” demişti.

Hürriyet

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
Sanki çocuklarına kendileri mi bakıyor veriyolar dadıların eline büyütüyolar
Bende olsam daha çocuk iki yaşındayken yapardım.ozaman görün bende ki cesareti:hihi:

aynen katılıyorum canım.çocuklara dadı baktığı için 10 çocukta yapsalar ne maddi ne manevi zorlanmazlar.bikeresinde bergüzar korel çocuğunu gezdirmeye çıkarmış çocuk ağlayıp duruncada hanfendi tahammül edemeyip hemen dadısına vermişti sonra kendi kocasıyla gezmeye devam...:zonk::zonk:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Çok sevindim sağlıcakla doğar inşallah güney bebek:cokkomik:Hahaha bebeğin ismini bizler şimdiden nasılda belirledik:kahkaha:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.347
664461535840.jpg

Şehzade geliyor

Ariş markasının 'Semboller' koleksiyonu tanıtım toplantısında gazetecilerin karşısına çıkan Çağla Şıkel hamileliğinin 4'üncü ayında da güzelliği ile göz kamaştırdı. Tanıtımda kısa bir dans gösterisi sunan Şıkel, "İlk hamileliğime göre daha iyi geçiyor" dedi. Henüz isim düşünmediklerini belirten Şıkel, hiç aşermediğini söyledi: "Bunun biraz da şımarıklıktan ve kocalara eziyet için yapıldığını düşünüyorum. Yine bir şehzademiz olacak; inşallah üçüncüsü de kız olur."

Sabah

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.628
aşermiyo diye aşerenleride küçük düşürücü konuşmuş.. ne demek kocalara eziyet olsun diye. şımarıklıktan..

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
Desenize boşuna güney dememişiz.
Kocalara eziyet diyor çağla hanım
Kadınlar 9 ay boyunca neler çekiyor kocalarda boş durmasın dimi ama
Şımarıklıksa hakediliyorda şımarılıyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar