Kurutucum beni delirtiyoooo

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
arkadaslar ben AEG Lavatherm camasir kurutucu kullaniyorum,,,
ama son bikac gundur,,icine camasirin koyuyorum,calistiriyorum,2 yada 3 dakka kadar donuyo,sonra (BiTTi) isigi yaniyo,ve alarmi caliyo,,,kac kere tekrar tekrar denedim ama gene ayni,,deli olacam,,,kullanma kilavuzunda bu sorunun,cozumunu okudum uyguladim ama gene ayni,,,deli olacam yaa,,,
siz bana yardimci olurmusunuz,boyle bi problemle karsilasan arkadaslarim,,

denizkızı

Daimi Üye
Tepki
1.899
valla canım benim kurutucum yok.tek diyebileceğim eğer kullanma klavuzundaki bilgilerle de olmuyorsa hala garantisi varsa gönder yapsınlar

maren

Daimi Üye
Tepki
1.426
filtresini temizle yada su toplama yeri varsa onuda bosalt bunlarida deniyebilirsin kolaygelsin sana

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Hiç benim başıma gelmedi canım ya. Bence servis çağır. Benim kurutmada çamaşırın ıslaklığına göre ayarlıyor mesela süresini; ama seninki başka birşey. :acep:

OP
elis

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
valla canım benim kurutucum yok.tek diyebileceğim eğer kullanma klavuzundaki bilgilerle de olmuyorsa hala garantisi varsa gönder yapsınlar

cok sagol bitanem,,yok be gulum garantimi kalir,,,kac senelik makina,,,bakalim ne olacak,,esim acip bakicam diyo ama,,,
ilgin icin sagol canim,,

OP
elis

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
filtresini temizle yada su toplama yeri varsa onuda bosalt bunlarida deniyebilirsin kolaygelsin sana

hepsini denedim canim,hatta tekrar tekrar baktim,emin olmak icin,,ama yok bi sure calisiyo,sonra gene ayni,,,
ilgin icin sagol canim,,,

OP
elis

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
Hiç benim başıma gelmedi canım ya. Bence servis çağır. Benim kurutmada çamaşırın ıslaklığına göre ayarlıyor mesela süresini; ama seninki başka birşey. :acep:

benimkinin ayarini ben ayarliyom canim,,,,ama bi sureden sonra hangi ayara koysamda olmuyo,,gene duruyo,gene duruyo,deli olacam,,garantisi geceli cok oldu,,,esim bakicam diyo ya,bakalim ne zaman keyfi gelcek:deli:
cok sagol bitanem ilgin icin,,

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar