Kuru ciltlere: Decubal

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Kuru cilt uzmanı Decubal’i bu yaz yanınızdan ayıramayacaksınız.

kuru-ciltlere-decubal-_21062010172922.jpg


DECUBAL ile bu yaz cildiniz hep nemli kalacak... Yaz sezonunun başlaması ve güneşin etkilerini artırması ile, DECUBAL ürünleri vücudunuzun ihtiyaç duyduğu gerekli tüm bakımı sağlıyor.
Kuru ciltlere son

Dermatologlar ile işbirliği içinde üretilen DECUBAL ürünleri, kuru cilt problemi yaşayan herkesin ciltleriyle barışık bir şekilde hayatına devam etmesini hedefliyor. DECUBAL ürünleri yazın vücudunuzun ihtiyacı olan nemi sağlayarak, güneşin zararlı etkileri ile yıpranan cildinizi onarıyor, bakım sağlıyor. Eczanelerde satışa sunulmaya başlayan 5 farklı DECUBAL ürünlerinin hepsi kokusuz ve cilde tam uyumlu bir yapıya sahip.


DECUBAL Dudak ve Kuru Bölge Balmı: Bölgesel kuruluklar, çatlamış ve yıpranmış dudaklar için papatya içeren özel bakım balmı, cildi onaran lanolin ve E vitamini içeriyor.

DECUBAL Vücut Losyonu: Tüm vücut için uygulanabilen, kolay emilen günlük bakım losyonu, tüm ailenin kullanımı için uygun bir ürün. Cildin ihtiyacı olan doğal yağlar açısından da zengin bir içeriğe sahip.


DECUBAL Yüz Kremi: Yüz için özel olarak formüle edilmiş kolay emilen günlük yüz bakım kremi, makyaj altına dahi kolaylıkla uygulanabiliyor. Doğal bir antioksidan olan E vitamini içeriyor. İçeriğindeki Hindistan cevizi yağı cilde pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor ve kremin rahat uygulanmasını sağlıyor.


DECUBAL Onarıcı Bakım Kremi: Kuru ve yıpranmış ciltlerin onarılmasına yardımcı bakım kremi. İçerisindeki lanolin ve gliserin cildi nemlendiriyor ve yıpranmış doğal cilt bariyerinin tekrar kurulmasına yardımcı oluyor. Doğal bir antidoksan görevi gören E vitamini ile cildi yeniliyor. Psöriasiz, atopik dermatit gibi cilt hastalıklarında tedaviye yardımcı olarak kullanılabiliyor



DECUBAL Yoğun Bakım Kremi: Çok kuru, yıpranmış ve çatlamış ciltler için yoğun bakım sağlıyor. Doğal lipidlerce zengin olan krem seramid içeriyor. Ayrıca içeriğindeki B3 vitamini cildin doğal lipidlerini tekrar üretmesine yardımcı olarak, cildin pürüzsüz sağlıklı görünümünü geri kazanmasına yardımcı oluyor. Cilt çatlaklarında, süt veren annelerin meme bölgelerinde, psöriasiz hastalığında ve bebek pişiklerinde nemlendirici olarak kullanılması uygun bulunuyor.


Alıntıdır!


 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst