Kurtlar Vadisi sezonu açıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

єℓєησяα

Daimi Üye
Katılım
23 Temmuz 2008
Mesajlar
987
Tepki
945
Puan
93
Konum
єℓαzığ
47823.jpg


Kurtlar Vadisi yeni sezona başlıyor! İlk bölüm için vadi fanatikleri biraz daha bekleyecek gibi! İşte o tarih;
Geçtiğimiz sezona nefesleri kesen bir finalle tatile giren Kurtlar Vadisi Pusu, 9 Ekim Perşembe akşamı yayınlanacak bölümüyle yeni sezona merhaba diyecek.

Dizinin resmi internet sitesi www.kurtlarvadisi.comdan www.kurtlarvadisi.com'dan yapılan açıklamada; Kurtlar Vadisi - Pusu dizisinin, Haziran ayındaki sezon finalinin devamındaki birçok sorunun yeni bölümlerde cevabını bulucağı bildirildi.

Dizinin yeni bölümlerindeki senaryosuyla ilgili ipuçlarının da verildiği açıklama şöyle: "İllegal yöntemlerle ülke yönetimini ele geçirmek isteyen güçler, yeni şartlar ve olayları kullanarak amaçları için çalışmaya devam edecek. Onları engellemeye çalışan Polat Alemdar'ın işi bu kez daha zor olacak. Çünkü hem ekibi kan kaybedecek hem de düşmanları taktik değiştirecek ve güç gösterilerinde daha acımasız olacak."

:rujsigara::rujsigara:
 

tatlıpozan

Daimi Üye
Katılım
19 Ağustos 2008
Mesajlar
2.758
Tepki
3.215
Puan
113
Konum
Tekirdağ
-ayseben izlemiyorum o diziyi izleyenlere saygım var ama ben şiddet görmek istemiyorum.Ne zaman ;acaba nasıl bir dizi biraz bakıyım diye açmışsam ödüm patlayarak değiştirdim kanalı hemen.Dizinin takipçileri sevinir belki ama bence olmazssa da olurdu.
 
Katılım
11 Temmuz 2008
Mesajlar
8.210
Tepki
8.216
Puan
113
Konum
istanbul
bende ızlemıyorum zaten perşembe gunu aşkı memnuyu koydular ama eşim gun sayıyor bugun bana dıyorkı 24 gun kaldı dizinin başlamasına:D
 

türkiz

Yeni Üye
Katılım
5 Eylül 2008
Mesajlar
17
Tepki
8
Puan
3
Konum
İstanbul
:kptmya:zaten en çok erkekler izliyo o diziyi.Allahtan benim eşim izlemiyo yoksa napardım.::saskin:

Arkadaşlar neyapıyorsunuz binbir gece gibi saçma ve boş dizileri izlemek yerine hiç olmazsa mesaj veren diziler izlemek daha güzel.bende sizin gibiydim ilk sezonu izlemedim eşimede izletmedim sonra tekrarı verildiğinde eşimle beraber izledim ve inanamadım ön yargılı olduğum için üzüldüm şimdi tüm dizilere on basar diyorum.Mafya dizisi falan hepsi yalan dizi gündem ile ilgili inanılmaz mesajlar veriyor.Hiç olmazsa bir küsen bir barışan saçma aşklar yaşayan kendini para ile satıp sonra aklayanlardan iyidir.Düşünün çocular bile bu kendini satan kadını aylarca konuştu aile ahlakına ve çocuklara nekadar iyi örnek sizce kadın aklandı.Çocuk bunu normal görüp yarın zor duruma düşüldüğünde ..................................gerisini siz düşünün-kizgin
 

toprak

Yeni Üye
Katılım
16 Ekim 2008
Mesajlar
14
Tepki
24
Puan
3
Konum
İstanbul
sevgili türkiz evet dizimizi izlemeyen ön yargılı davranıyor ya da bir bölüme bakıp hemen yargılıyor oysa dizilerin en güzeli ve en seyredilesi.
başka ağlak dizilere bakamıyorum varsa yoksa kurtlar vadisi ve her perşembe bizim için özeldir.
kurtlar vadisi pusudan önce kurtlar vadisi vardı onu da hiç kaçırmadan izledim kurtlar vadisi vazgeçilmezim oldu.zaten bir izlemeye başlanıldı mı tiryakilik yapıyor
 

tatlıpozan

Daimi Üye
Katılım
19 Ağustos 2008
Mesajlar
2.758
Tepki
3.215
Puan
113
Konum
Tekirdağ
Arkadaşlar önyargı değil korku.Ben izlemeye kalksam korkudan sonunu getiremiyorum.Eşim izlemiyor iyi ki demekle de kastettiğim benim korkmama kızıyır.Ödlek oluşuma.Siz izleyin ben korkuyorum.Gerçekler varsa korkmak da gerçek.Ben korkuyorum.Çünkü kafa göz yarıyolar.Ben şimşekten de korkarım yağmur gerçek.
Elveda rumeli var o da gerçek.Herkes istediğini izler.Ben kurtlar vadisini izlemiyorum ama bu binbirgece gibi dejenere bir diziyi izliyorum anlamına gelmez.
Korku sahneleri olunca etkisinden kurtulamıyorum.Eşim izleseydi ben de çok korkarak yanında oturacaktım ve birbirimize düşecektik.
İyi ki izlemiyor aile saadetimiz için.İster beni anlayın isterseniz kızın bana ama bu böyle..
Ön yargı değil yani benim kendi adıma söyleyebileceğim.
sevgilerle..
 

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Dün akşam tv içine girecektim resmen,harika bayılıyorum ben bu diziye artık..Bundan 3 sene öncesinde Perşembe akşamları gelmesin diye dua ederdim hiç sevmezdim çok saçma gelirdi ama artık tam tersi olmaya başladı:gul:polat,Memati,Çeto vazgeçilmezlerim arasında:cicek:
 

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
top.jpg


01_a.jpg


01_b.jpg


01_c.jpg


skender'e bombalı saldırı yapmaya hazırlanan Memati'yi kim durduracak?

Memati'nin Polat'a ulaşmak için yaptığı yeni plan ne olacak?

Cezaevinde kendi üssünü kuran İskender'in rahatını kimler, nasıl kaçıracak?

Cezaevinde çıkan isyan, kime hizmet edecek, kimin planlarını bozacak?

İskender'in adamlarının akıl almaz işkence yöntemlerine direnen Polat Alemdar, kurtulmak için nasıl bir plan yapacak?

Bu plan, Polat Alemdar'ı özgürlüğüne kavuşturabilecek mi?

Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, soluk soluğa izleyeceğiniz bir bölümle Perşembe akşamı Kurtlar Vadisi Pusu'da olacak.
 

peri_kizi

Daimi Üye
Katılım
26 Eylül 2008
Mesajlar
563
Tepki
292
Puan
63
Konum
france
ne onyargi ne korku, silahin ve siddetin hakim oldugu diziler tarzimd egil, hoslanmiyorum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst