incitanemtuana
Daimi Üye
cok güzel ve cekismeli gecen heycan dolu bir yarismaydi benim icin
ben ipi gögüsleyemesemde :lilav:
cok egelndim inanin
okadar hamarat arkadaslarimin yaninda yer almak benim icin cok özel
ET SOTE
MALZEMELER
500gr. dana eti
2adet sogan
1er adet renkli dolmalik biber(sari,yesil,kirmizi,turuncu)
3-4adet domates
istege göre 1-2dis sarimsak
1kahve kasigi tatli hardal
baharat:tuz,karabiber,pul biber,kekik ve taze feslegen
HAZIRLANISI:
etler kus basi dogranip
siviyag kizdirilmis tavaya alinir
suyunu salip cekene kadar pisirilir
o sirada soganlar yarim ay seklinde dogranir cok ince olmicak sekilde
dolmalik renkli biberlerde uzun ince dogranir
domateslerin kabuklari soyulup küp küp dogranir
sarimsaklar incecik dilimlenir
ve suyunu cekmis ete ilave edilir tüm harc
1kahve kasigi hardal ve tüm baharatlarda eklenip kavrulur
AFIYET OLSUN
BEGENIPTE OY KULLANAN HANIMEFENDI ARKADASLARIMA TEKRAR TSK EDERIM
ben ipi gögüsleyemesemde :lilav:
cok egelndim inanin
okadar hamarat arkadaslarimin yaninda yer almak benim icin cok özel
ET SOTE
MALZEMELER
500gr. dana eti
2adet sogan
1er adet renkli dolmalik biber(sari,yesil,kirmizi,turuncu)
3-4adet domates
istege göre 1-2dis sarimsak
1kahve kasigi tatli hardal
baharat:tuz,karabiber,pul biber,kekik ve taze feslegen
HAZIRLANISI:
etler kus basi dogranip
siviyag kizdirilmis tavaya alinir
suyunu salip cekene kadar pisirilir
o sirada soganlar yarim ay seklinde dogranir cok ince olmicak sekilde
dolmalik renkli biberlerde uzun ince dogranir
domateslerin kabuklari soyulup küp küp dogranir
sarimsaklar incecik dilimlenir
ve suyunu cekmis ete ilave edilir tüm harc
1kahve kasigi hardal ve tüm baharatlarda eklenip kavrulur
AFIYET OLSUN
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
BEGENIPTE OY KULLANAN HANIMEFENDI ARKADASLARIMA TEKRAR TSK EDERIM