Küçük Sırlar'da uzun etekler

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
kucuk-sirlar-etek_640.jpg

Küçük Sırlar'da uzun etekler

Küçük Sırlar'da lise öğrencilerinin etek boyu uzayacak

Kanal D'nin daha ilk bölümünde reyting rekoru kıran dizisi 'Küçük Sırlar'da, liseli kızların okulda giydiği eteklerin boyu uzuyor. İddiaya göre, "öğrencileri seksi gösteriyorsunuz" eleştirisi alan yapım şirketi eteklerin boylarını uzatmaya karar verdi.

Sinem Kobal, Burak Özçivit, İpek Karapınar, Kadir Doğulu, Birkan Sokullu, Merve Boluğur ve Dilara Öztunç'dan oluşan genç kadronun kamera karşısına geçtiği dizide, İstanbul'un zengin ailelerinin liseye giden çocuklarının gösterişli hayatı ekrana taşınıyor.

medyaradar'ın haberine göre, yapım şirketine dizinin ilk bölümü yayınlandıktan sonra İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yetkililerin, etek boylarından rahatsız olduklarını ilettikleri iddia edildi.

Dizinin çekimlerinin bir kısmının yapıldığı İstanbul Lisesi'nin de etek boyundan rahatsız olduğu öne sürüldü. Dizinin iki ve üçüncü bölümünün büyük kısmını çeken yapım şirketinin ise benzer eleştirilerin artması üzerine 5. bölümden itibaren kızların okulda giydiği eteklerin boyunu uzatma kararı aldığı kaydedildi. Dizide yakında lise sahneleriyle ilgili bölümlerin de senaryo gereği bitirilmesi planlanıyor.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bence de özel bile olsa o kıyafetlerle kimseyi okula almazlar..

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.924
Hadı dızı de yasakladılar ıyı ama zaten gercek hatta da ortalama boyle ogrencıler(!) var.

Ustelık de okul ıdarelerının tık dedıklerı yok coguzaman....

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
o kadar da mini giyen yoktur kedim bunlarınki diz üstü filan değil sadece poposunu örtüyo:)) diskoya mı gidiyo okula mı:)

tulp

Aktif Üye
Tepki
75
sadece kucuk sirlar degil kanal fox taki kemal ogretmen dizisindede boyle ve ben sinir oluyorum bu kadar da olmaz diyordum

isabetli bir karar olmus

S

Saffarri

Misafir
sadece etek boyunda mi bitiyor hersey?? bu kizlarin davranislarina tepki yok mu?? enteresan:kptmya:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar