Küçük Sırlar Kıyafetleri

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
ksirlar.jpg

Kucuk Sirlar ve Gossip Girl kar$ila$tirmasi yaptigim sonra yayin hayatina yeni ba$layan bu diziye haksizlik ediyor olabilecegimi ima eden e-mailler aldim. Bende konuyu fotograflariyla birlikte tekrar gundeme getiriyorum. Ilk once aslinda dizinin ana karakteri gibi gorunen ama vasat oyunculuguyla Ay$egul karakterine ezilen Sinem Kobal'in {yani Su'yun} goruntulerine bakalim.

Su'yun canta secimleri iyi yapilmis. Makyajida fena degil. Ama aksesuarlar konusunda ayni yorumu yapamiyorum. Biraz fazla takip, takistirmislar. Kocaman kupeleri ya$ina gitmemis. Yesil bolerosu ise onu iyice silik gostermis. Modelini tam olarak gorememis olsamda pijama alti olarak giydigi beli ku$akli $alvar pantolonu ciciydi. Peki partide giydigi omuzlari sungerli elbiseye ne demeli? Sinem'in omuzlari genis degil. Sungerli omuzlarla birlikte iyice daralmi$. Ama o kiyafeti tamamlayan ayakkabilar ve canta guzeldi.

Dizinin fettan kizi Aysegul oyunculugu ile on plana cikti. Diz ustu coraplari ve kirmizi ruju daha ilk bolumden O'nun imzasi oldu. Fotograftaki cantasini sevmedim, ya$ina uygun mu? Peep toe ankle bot'lari ise cok cici!

Diger oyuncularin kiyafetleri ise genel olarak vasatti. Su'yun en yakin arkadasi Arzu'yu babaanne gibi giydirmisler. Meric civil civil bir karakter ama O'nu ekranda gordukce nerede ilham alinan Jenny, nerede Meric diye dusunmeden duramadim. Sahnelerden birinde saclari kurdelayla orulmustu, fena olmamis. Fedora $apkayi ise bu dizide gormezsek $a$ardim. Demir'in mutfak onlugu pek bir evcimen! Peki ya yaz ortasinda ugruna kavga edilen yesil ki$ cantasina ne demeli?

Aslinda dizi kiyafetleri ve mekanlarla ilgili yazabilecegim pek cok sey var ama gerisini size birakiyorum. Son yorum olarak diyebilirim ki Gossip Girl ihti$amindan sonra Kucuk Sirlar beklentilerimize cevap vermemis olabilir. Bu yuzden GG izleyicisi olmayanlarin begenisini kazanmasi normal. Ancak Kucuk Sirlar kiyafet secimleri disinda da eksikleri olan bir dizi. Ufak bir ornek; Su ve Demir'in twitter mesajlasma tarihleri 25 Haziran'da baslayip 12 Temmuz'a kadar suruyor. Lise ogrencisi bu genclerimiz ise dizide hala okula devam ediyor. Okullar Haziran'da kapanmadi mi? Ya da bunlar cok tembel, kesin yaz okuluna kaldilar. Sizce?

dizifilm.com

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
Liseli gençler zaten çıgırından çıktı iyice kötü örnek oluyorlar ..Özeniyor ögrenci değil it çakal sürüsüne dönüyor kızıda erkeğide..İnsanlar para kazanmak adına neler yapıyorlar ya.. Bunlar hiç derstte yapmıyor iki kez falan izledim ..

ab-ı hayat..

Yeni Üye
Tepki
16
türk sinemaları ve dizileri, sanki öyle olmak zorundaymış gibi hep batının taklidi bu çok anlamsız tamam profesyonelliklerden faydalanılır fakat tıpatıp uygulamak hantallıktan başka bişey değildir bence yazı güzeldi paylaşım için teşekkürler.. ;)

G

guzelcem

Misafir
Dağınık bir dizi ancak gençlerimize kötü örnek ahlaksızlıklarla geçen bir dizi ben hiç seyretmedim ilgimi çekmedi umarım kızlarımız gençlerimizde bu diziyi seyretip de kendileride yapmazlar İNŞAALLAH.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar