Küçük Kadınlar - STAR TV

OP
chatlack

chatlack

Daimi Üye
Katılım
11 Temmuz 2008
Mesajlar
1.188
Tepki
807
Puan
113
Konum
İstanbul
05092008021808.jpg


14. Bölüm


Armağan, Yeliz için aşkından vazgeçiyor

Armi, Yeliz için aşkından vazgeçmek zorunda kalıyor.
Armi, Hulusi’nin teklifi karşısında şoke olur. Yeliz için, aşkından vazgeçmek zorundadır. Her şeyden habersiz olan Utku ise Armi’ye teklifini kabul ettiği günün hatırası olarak bir kolye yaptırır. Armi, bütün sinirini Yeliz’den çıkarır. Simge’nin kendisini kullandığına inanmak istemeyen Yeliz öğrendikleri karşısında yıkılır. Cengiz, Elif’i arayarak Cansu’dan vazgeçtiğini ve mahkemeye gelmeyeceğini söyleyince kızlar çok sevinir. Şevkiye ise yıkılmıştır. Cengiz’i ikna etmenin yollarını arar. Utku, Armi’nin kendisinden neden kaçtığını bir türlü anlayamaz. Simge’ye gününü göstermek için bir kez daha buluşan Yeliz, takip edildiğinden habersizdir. Cengiz kendisini dövenleri izlerken ummadığı bir gerçeği öğrenir. Yeliz de hala gözü olan Cengiz bu kozu kullanmaya karar verir. Ali’nin memleketten okumaya gelen tanıdığı Derya ile olan yakınlığı Elif’in kıskanmasına neden olur. Armi’yi sıkıştıran Utku duyduklarına inanmak istemez. Canı çok yanan Utku, Armi’den intikam almak için harekete geçer. Cansu’nun velayet davası için herkes duruşmaya gelir. Armi ve Elif, Cansu’yu istemeyen enişteleri Cengiz’in duruşmaya da gelmemesi üzerine rahatlarlar. Ancak son dakika olan bir gelişme herkes için sürpriz olur. Yeliz’in eniştesini dövdürdüğü gerçeği ortaya çıkar. Kızlar, Yeliz’i sorumsuzlukla suçlarlar ve ona kızarlar. Herkesin üzerine geldiği Yeliz durumu düzeltmek için gizlice eniştesi ile buluşmaya gider. Cengiz ona şok bir teklifte bulunur.
 

~ RQS£ ~

Daimi Üye
Katılım
12 Temmuz 2008
Mesajlar
1.531
Tepki
752
Puan
113
Konum
yok
gelecek haftaki bölümü acayip güzel fragmanda eklesek daha iyi olur bence
 
OP
chatlack

chatlack

Daimi Üye
Katılım
11 Temmuz 2008
Mesajlar
1.188
Tepki
807
Puan
113
Konum
İstanbul
12092008035942.jpg


15. Bölüm


Cemi, Elif ve kardeşlerini rahatsız ediyor

Sarhoş bir şekilde Elif’in evine gelen, bağırıp çağırarak hem onu, hem de kardeşlerini rahatsız eden Cemi’yi, Ali fena halde hırpalıyor.
Armi ile Utku’nun arası iyice gerilir. Utku’nun intikam numarasını yutan Armi söyleyeceklerinden vazgeçer. Kendini suçlu hisseden Yeliz, Cansu’yu alabilmek için yine yanlış bir karar vererek eniştesinin teklifini kabul eder. Timuçin ve babası, Hulusi ile davayı görüşmek üzere ofise gelirler. Timuçin’in Ali ile gergin olan arası orada iyice gerilir ve tatsızlık çıkar. Hulusi, Utku’nun gideceğinden emin olunca rahatlar. Utku kızlarla vedalaşır ancak Armi ortaya çıkmaz. Utku hava alanına giderken Armi pencerede gözyaşlarına boğulur. Cemi uzun zamandır gözü olduğu Elif’in dükkânda akşam mesaiye kalmasını sağlar. İçkiden cesaret alan Cemi, Elif’e duygularını açar. Fakat işler planladığı gibi gitmez. Elif’ten karşılık bulamaz ve kızın evine gitmesi ile iyice öfkelenir. Bu arada daha da sarhoş olur. Gecenin bir saati kızların evine gider ve kapıya dayanır. Sesler mahalleyi ayağa kaldırır. Ali olaya müdahale eder ve Cemi’yi fena halde hırpalar. Elif olanları Mihrace’ye anlatır. Tam o sırada Cemi gelir ve beklenmedik bir açıklama yapar. Elif tarafından sürekli terslenen Ali okulu ve işi bırakıp bir süre memlekete gitme kararı alır. Yeliz, davadan vazgeçmesi karşılığında eniştesi ile okul çıkışı sinemaya gitmek zorunda kalır. Işıklar söndüğünde sadece salonda ikisi vardır. Armi’nin doğum günü vardır. Kızlar Utku’nun gidişi ile iyice yıkılan Armi’nin neşesini getirmek için sürpriz parti hazırlarlar. Parti herkes için sürprizlerle dolu geçer.
 
OP
chatlack

chatlack

Daimi Üye
Katılım
11 Temmuz 2008
Mesajlar
1.188
Tepki
807
Puan
113
Konum
İstanbul
19092008021515.jpg


16. Bölüm


Utku ile Armi aşkına engel çıkarılıyor

Utku’nun Armi’nin doğum gününe gelmesi herkesi şoke ediyor. Aşk sarhoşu olan Armi ve Utku’nun bu mutlulukları ise uzun sürmüyor.
Utku’nun, Armi’nin doğum gününe gelmesi herkesi şaşırtır. Başta Armi olmak üzere herkes onun gelişiyle şoke olur. Ancak bu durum onları camdan izleyen Hulusi’nin hiç de hoşuna gitmez. Armi ve Utku aşk sarhoşudur. Partide Timuçin ve Ali arasında ise gerginlik yaşanır. Utku ve Ali eve gittiklerinde Hulusi ile tartışırlar. Amcasının verdiği karar hem Utku’yu hem de Ali’yi çok şaşırtır. Bade ise bu kararla yıkılır. Kızlar da akşam evde yaşananları öğrenince çok üzülürler. Elif tarafından reddedilen Cemi intikam peşindedir. Önce Ali’yi dövmeleri için adam tutar, sonra da Elif’i çok zor duruma sokacak bir plan yapar. Kızlar halalarının, Cansu konusunda birden bire çok iyi niyetli davranmasına anlam veremezler. Enişte ise sürekli Yeliz’i arayıp buluşmak ister. Cansu’yu geri almak için Yeliz onu atlatamaz ve gizlice buluşmak zorunda kalır. Enişte marinadan tekne ile denize açılma planı yapmıştır. Utku’nun annesi apar topar İngiltere’den gelir ve Armi’yi görmek ister. Utku ise ülkesinde okumak için bir yol bulmaya çalışmaktadır. Ancak Utku’nun annesi de boş durmaz Elif ile başabaşa bir görüşme ayarlar. Söyledikleri Elif üzerinde istediği etkiyi yaratır. Artık Utku ve Armi’nin önündeki tek engel Hulusi değildir.



 
OP
chatlack

chatlack

Daimi Üye
Katılım
11 Temmuz 2008
Mesajlar
1.188
Tepki
807
Puan
113
Konum
İstanbul
26092008035421.jpg


17. Bölüm


Armi, Utku’nun annesi ile tanışıyor

Elif’in Utku’ya söylediklerini duyan Armi öfkelenir. Konuşmaya o da katılır ve tartışma giderek büyür. Elif de Armi de geri çekilmez ve birbirlerine karşı çok kırıcı olurlar. Timuçin’in babası Kadir ise aldığı tehdit mektubu ile darmadağın olmuştur. Hırsını, mektupları gönderdiğini düşündüğü Mihrace’den çıkarır. Ayrıca eve de tehdit telefonu gelir. Ali ise Timuçin ve babasını köşeye kıstıracak dava ile ilgili bir belge bulmuştur. Reddedilmeyi hazmedemeyen Cemi, Elif’i tuzağa düşürecek hain planlarına devam etmektedir. Utku’nun annesi, oğlunu alıp İngiltere’ye birlikte gitmek için elinden geliniş ardına koymaz. Çok iyi niyetli gibi görünüp alttan altta Utku ile Armi’yi ayırmak için uğraşır. Armi ile tanışma yemeğine çıkmak ister. Bu yemeğe Elif de davetlidir. Yeliz’in Simge ile arkadaşlığa devam etmesi Armi’yi kızdırır. Üstelik Simge okulunun kaydını onların okuluna aldırmıştır. Şevkiye ise Cansu’yu yuvaya yazdırır. Cansu’yu okuldan alma görevi de Armi’dedir. Ancak okulda önce Yeliz, sonra Simge ile kavga eden Armi hocası tarafından görüşmeye çağrılır. Cansu ise okulda ablalarının kendisini almalarını beklemektedir.
 
OP
chatlack

chatlack

Daimi Üye
Katılım
11 Temmuz 2008
Mesajlar
1.188
Tepki
807
Puan
113
Konum
İstanbul
10102008045651.jpg


18. Bölüm


Cansu kayıp, ablaları tedirgin

Cansu kayboluyor. Durumu öğrenen ablaları ise büyük bir tedirginlik içerisinde her yerde onu arıyorlar.
Cansu’yu ne okulda, ne de bahçede bulamayan Armi şoke olur. Elif durumu öğrenince çılgına döner ve Cansu’nun kaybolmasından Armi ile Utku’yu sorumlu tutar. Herkes Cansu’yu bulmak için seferber olur. Timuçin, emniyetten bir yetkiliyi devreye sokar, gazeteye ilan verilir, okul çevresindeki sokaklar tek tek aranır. Fakat Cansu, sanki yer yarılmış da içine girmiştir. Şevkiye bu fırsatı kaçırmaz ve velayet davası için dosyaya delil olarak koyar. Hatta bununla da kalmaz. Zaten yıkılmış olan kızların evine gelerek yaralarına tuz basar. Yeliz velayet davasını halasının kazanmasını engellemek için, eniştesini devreye sokar ve onunla buluşur. Ancak Armi’ye yakalanır ve dikkatleri üzerine çeker. Aramalar sonuç vermez. Cansu’yu ortalarda yoktur. Hakim ise kararını vermiştir. Eve dönmek için çırpınan Cansu ise büyük bir tehlike içindedir.
 
OP
chatlack

chatlack

Daimi Üye
Katılım
11 Temmuz 2008
Mesajlar
1.188
Tepki
807
Puan
113
Konum
İstanbul
14112008115225.jpg


23. Bölüm Özet


Elif ve Armi, Yeliz’i buluyor

Elif ve Armi, eniştesini vurduktan sonra köşe bucak kaçan Yeliz’e ulaşmayı başarıyor.
Elif ve Armi ,Yeliz’i bulmak için koşuştururken, Şevkiye boş durmaz ve Cansu’yu oradan çıkarıp yayına almanın bir yolunu bulur. Yeliz ve Simge karaya çıkarlar ancak Simge kendinde değildir.Hastaneden de mutlu bir haber gelir. Hulusi Bey kendine gelmiştir. Mihrace, Elif’i ziyarete gelir ve orada Timuçin’in annesi Nazan ile karşılaşır. Elif’e söylediklerine dayanamayan Mihrace sonunda patlar ve Nazan’a kocası ile ilgili tüm gerçekleri anlatır. Simge ile Yeliz kaçmaya ve tehlikeli yerlerde saklanmaya devam ederler. Fakat kızlar bir şekilde Yeliz’e ulaşmayı başarırlar. Onu eve dönmesi için ikna etmeye çalışırlar. Yeliz’in tek şartı vardır. O da polise teslim olmamak. Kızların şartı ise eniştesini neden vurduğunu öğrenmektir
 

Neşelikız

Aktif Üye
Katılım
3 Kasım 2008
Mesajlar
366
Tepki
156
Puan
43
Konum
konya
bu akşam yine çok güzeldi dizi en çokta şu yelize sevindim geç bile kalmıştı iyi yaptı.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Küçük Kadınlar



Tarih: 2009-12-15 TV : KANAL D Saat: 22:15Tür:Yerli Dizi

05062009120443.jpg


Utku, Armi’nin suçunu üstleniyor
Kanal D’nin başrollerini; Özge Borak, Hande Soral, Fulya Zenginer, Elit İşcan, Selin Ilgar ve Ahmet Levendoğlu’nun paylaştıkları sevilen dizisi “Küçük Kadınlar” yine sürükleyici bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; arabayla bir çocuğa çarpıp, sonrada paniğe kapılıp kaçan Armi’nin suçunu Utku üstleniyor.
Armi’nin başı derttedir. Panikten ne yapacağını bilemeyen Armi, çarptığı kişi için ambulans ister ve olay yerini terk eder. Armi ile tartışan Bilge de Yeliz ile yaşamayı seçer ve ona gider. Eylül ile kalan Armi’nin vicdanı rahat değildir, polise gitmeye karar verir ancak polisler zaten kapıdadır. Olayları öğrenen Utku kendini biraz olsun affettirebilmek için kendini ortaya atar. Hulki’nin yine önemli bir iş yemeği vardır. Yeliz’i çocuksu davranmaması için uyarır. Ancak Yeliz duramaz ve yaşının gerektiği gibi davranır. Fakat iş yemeği Hulki’nin bile hiç beklemediği kadar iyi sonuçlanır. Her şeyi öğrenen Hulusi, Utku ile konuşmaya gider ve onu kararından vazgeçirmeye çalışır. Armi ise çarptığı genci yoğun bakımda ziyarete eder. Bilge, Yeliz’in evinde onun ve Cansu’nun şımarık zengin tavırlarına daha fazla dayanamaz ve oradan da gider. Kararından vazgeçmeyen Utku’yu bir sürpriz beklemektedir
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2009-12-22 TV : KANAL D Saat: 22:15Tür:Yerli Dizi



Utku, kendini cezalandırıyor

Kanal D’nin başrollerini; Özge Borak, Hande Soral, Fulya Zenginer, Elit İşcan, Selin Ilgar ve Ahmet Levendoğlu’nun paylaştıkları sevilen dizisi “Küçük Kadınlar” yine sürükleyici bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; hapishanede kendini daha fazla cezalandırmak isteyen Utku, her tehlikeye bulaşıyor ve çıkan bir olayda yaralanıyor.

Kardeşlerin yeniden biraraya gelmesi gün geçtikçe zorlaşmaktadır. Bilge, Armi’ye gitmez ve depoda kalır. Ancak soğuk depoda çok üşüyünce gururunu bir kenara bırakır ve Armi’nin yanına döner. Evde Armi ile yine tartışan Bilge çok sert bir söz söyleyerek evi terk eder. Fakat hiç umulmadık birine sığınmak zorunda kalır. Armi, Bilge’nin yanında kaldığı kişiyi öğrenince çok fena olur. Dükkanı yasal olarak işletmek için gerekli izinleri alan Eylül’ün keyfini, bakkallara ürün veren bir rakibi kaçırır. Adam Armi ve Eylül’ü işten vazgeçmeleri için tehdit eder. Yeliz ve Hulki beraber güzel vakit geçirmektedirler. Ancak onların bu mutluluğunu uzaktan izleyen ve imrenen biri vardır. Yeliz tarafından her dediği yapılarak şımartılan Cansu kaprisleri yüzünden okulda büyük bir tehlike geçirir. Hapishanede kendini daha fazla cezalandırmak isteyen Utku, her tehlikeye bulaşır ve çıkan bir olayda yaralanır. Maddi sıkıntı çeken Hulusi, karısından kalan kolyeyi de elden çıkarmak zorunda kalınca fenalaşır. Hastanede ölüm kalım veren Hulusi için kan lazımdır. Bir tek Eylül’ün kanı ona uymaktadır.


 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2009-12-29 TV : KANAL D Saat: 22:15Tür:Yerli Dizi

[DM]x8rshn_asly-gungorayk-heryeye-deyer-kucuk_music[/DM]

Gerçekler ortaya çıkıyor
Kanal D’nin başrollerini; Özge Borak, Hande Soral, Fulya Zenginer, Elit İşcan, Selin Ilgar ve Ahmet Levendoğlu’nun paylaştıkları sevilen dizisi “Küçük Kadınlar” yine sürükleyici bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Hulusi Eylül ile, Armi de çarptığı çocuk ile yüzleşmek zorunda kalıyor.
Eylül, kan vererek hayatını kurtardığı Hulusi’nin kendi öz babası olduğunu Ali’den öğrenir. Hulki ile evliliği çalkantılı giden Yeliz’e sürpriz bir telefon gelir. Bu gelişme üzerine Hulki, Yeliz’i ve geçmişini araştırmaya karar verir. İlk işi de Bilge’nin kitabını okumak olur. Yeliz’in kabus dolu geçmişinden bir türlü kurtulamaz. Hulki onu soruları ile köşeye sıkıştırır. Çok şımartılan Cansu, okuldaki öğretmenini dinlemez ve yine çok tehlikeli bir davranışta bulunur. Bilge, Cansu’yu Yeliz’den alması için Armi’ye konuşmaya gider. Eylül ise evdeki eşyalarını toplamaya gelir. Armi, Eylül’ün ne yaptığını anlayamaz, ta ki ona gerçekleri açıklayana kadar. Hastaneden taburcu olan Hulusi artık hataları ile yüzleşmeye karar vermiştir ve Eylül’ü konuşmak üzere çağırır. Armi ise çarptığı çocuğu görmeye yine hastaneye gider ve bir sürpriz ile karşılaşır.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-01-05 TV : KANAL D Saat: 22:15Tür:Yerli Dizi

kucuk-kadinlar.jpg


Eylül’ün zor anları



Kanal D’nin başrollerini; Özge Borak, Hande Soral, Fulya Zenginer, Elit İşcan, Selin Ilgar ve Ahmet Levendoğlu’nun paylaştıkları sevilen dizisi “Küçük Kadınlar” yine sürükleyici bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Eylül’ün annesi intihara teşebbüs edince, genç kız zor anlar yaşıyor.



Hulusi, Eylül’ü eve döndürmek için harekete geçer ve okuluna gider. Hulki ile Yeliz şiddetli bir şekilde kavga ederler. Yeliz evi terk eder ve geceyi Ömer’in evinde geçirir. Tesadüfen bilgisayarını açar ve gördüklerine inanamaz. Halsizlik ve mide bulantısı şikayetleri bir türlü geçmeyen Tezer test yapar ve hiç ummadığı bir durum ile karşılaşır. Armi, Utku’yu ziyaret eder ve ona tutuklu yargılanması için dilekçe vermesini söyler. Yeliz’in işinden istifa etmesini istediği Ömer, kolay pes etmez. Hulki’nin karşısına Yeliz’den önce çıkarak, kurduğu komploya onu inandırmayı başarır. Eşi ile barışmak için eve gelen Yeliz ise neye uğradığını şaşırır. Annesini babası konusunda sorguya çeken Eylül ise bir şok ile karşılaşır. Annesini intiharın eşiğinden alan Eylül taktik değiştirir ve Hulusi’den intikam almak için ona bir teklif ile gelir.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-01-12 TV : KANAL D Saat: 22:15Tür:Yerli Dizi

[DM]xbtcle_kucuk-kadynlar-72-bolum-fragmany-12_shortfilms[/DM]

Eylül intikam peşinde

Kanal D’nin başrollerini; Özge Borak, Hande Soral, Fulya Zenginer, Elit İşcan, Selin Ilgar ve Ahmet Levendoğlu’nun paylaştıkları sevilen dizisi “Küçük Kadınlar” yine sürükleyici bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Eylül, Hulusi’den intikam almayı tek amaç ediniyor.
Yeliz, Armi ve Cansu tekrar bir aradadır. Eylül’ün de geri dönmesi kızları sevindirir. Fakat Eylül’ün tek bir amacı vardır, o da Hulusi’den intikam almak. Utku tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılır. Utku, daha buna sevinemeden Tezer’den bir mesaj alır. Onunla görüşmeye giden Utku altüst olur ve öğrendiklerini ne pahasına olursa olsun Armi ile paylaşmaya karar verir. Yeliz kocasının burnu sürtülünce geleceğinden kendisine emindir ama zaman geçtikçe umudunu yitirmeye başlar. Hulki tarafından kovulan Ömer, Yeliz’den intikam almak için harekete geçer. Hulusi, kızı Eylül ile daha sağlıklı ilişki kurabilmek için çaba sarf eder. Eylül’ün davranışlarından ise bir tek Bade şüphelenir. Tezer’in kürtaj olmadığını fark eden Bilge, evi terk eder. Yaşadıklarından yazdığı kitabı sorumlu tutan Yeliz bütün öfkesini evine geri dönmek isteyen Bilge’den çıkarır. Hulki, Yeliz ile konuşmaya gelir fakat bu beklenen bir konuşma değildir. Esas kızları şok edecek gelişme Bilge cephesinde yaşanır. Kızkardeşlerinin artık Tezer’de kalmadığını öğrenirler.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-01-14 TV : KANAL D Saat: 23:00Tür:Yerli Dizi

29659_kucuk-kadinlar.JPG


Eylül intikam peşinde

Kanal D’nin başrollerini; Özge Borak, Hande Soral, Fulya Zenginer, Elit İşcan, Selin Ilgar ve Ahmet Levendoğlu’nun paylaştıkları sevilen dizisi “Küçük Kadınlar”ın Salı günü yayınlanan bölümü bu gece yeniden ekrana geliyor.
Yeliz, Armi ve Cansu tekrar bir aradadır. Eylül’ün de geri dönmesi kızları sevindirir. Fakat Eylül’ün tek bir amacı vardır, o da Hulusi’den intikam almak. Utku tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılır. Utku, daha buna sevinemeden Tezer’den bir mesaj alır. Onunla görüşmeye giden Utku altüst olur ve öğrendiklerini ne pahasına olursa olsun Armi ile paylaşmaya karar verir. Yeliz kocasının burnu sürtülünce geleceğinden kendisine emindir ama zaman geçtikçe umudunu yitirmeye başlar. Hulki tarafından kovulan Ömer, Yeliz’den intikam almak için harekete geçer. Hulusi, kızı Eylül ile daha sağlıklı ilişki kurabilmek için çaba sarf eder. Eylül’ün davranışlarından ise bir tek Bade şüphelenir. Tezer’in kürtaj olmadığını fark eden Bilge, evi terk eder. Yaşadıklarından yazdığı kitabı sorumlu tutan Yeliz bütün öfkesini evine geri dönmek isteyen Bilge’den çıkarır. Hulki, Yeliz ile konuşmaya gelir fakat bu beklenen bir konuşma değildir. Esas kızları şok edecek gelişme Bilge cephesinde yaşanır. Kızkardeşlerinin artık Tezer’de kalmadığını öğrenirler.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-01-19 TV : KANAL D Saat: 22:15Tür:Yerli Dizi



Bilge kayıp, Armi öfkeli

Kanal D’nin başrollerini; Özge Borak, Hande Soral, Fulya Zenginer, Elit İşcan, Selin Ilgar ve Ahmet Levendoğlu’nun paylaştıkları sevilen dizisi “Küçük Kadınlar” yine sürükleyici bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Bilge’nin kayıp olduğu ortaya çıkınca Armi öfkeden çılgına dönüyor ve Yeliz’i suçluyor.
Bilge’nin kayıp olduğu ortaya çıkınca Armi çılgına döner ve Yeliz’i suçlar. Kızlar kayıp kardeşleri için harekete geçerken, karakoldan kötü bir haber gelir. Bilge’nin kayboluşundan Tezer de kendini sorumlu tutar ve haber kanalına çıkıp kayıp anonsu vermek için uğraşır. Armi önce bunu reddeder, sonra da çaresiz kabul eder. Hulki, Yeliz ile barışmak için her yolu dener. Hatta Ceyhun’dan bile yardım alır. Bu arada Ömer ile hesaplaşmak için de Hulki’nin bir planı vardır. İşten atıldığı için evde içki ile teselli bulan Ömer, patavatsızca konuşunca Hulki kendi işini kendi görmeye karar verir. Hulki’nin karanlık yüzü ile tanışan Ömer’in başı derttedir. Hulusi’nin güvenini kazanan Eylül de kendi intikamı için harekete geçer. Sıkıntı içinde olan Hulusi’ye bir de doktorundan kötü bir haber gelir.
 

güllerdiyari

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
2.132
Tepki
2.410
Puan
113
Yaş
50
Konum
isvicre
bu diziyi bende severek izliyorum bu ahfta bayaa heyecanli olacak gibi.
insallah yeliz ölmemistir yaa yazik aile ne hale geldi:dusun:
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-02-02 TV : KANAL D Saat: 22:15Tür:Yerli Dizi



Ali ile Eylül arasında sürpriz gelişme

Kanal D’nin başrollerini; Özge Borak, Hande Soral, Fulya Zenginer, Elit İşcan, Selin Ilgar ve Ahmet Levendoğlu’nun paylaştıkları sevilen dizisi “Küçük Kadınlar” yine sürükleyici bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Ali ile Eylül arasında sürpriz gelişmeler yaşanıyor
Bilge’nin eve dönüşü herkesi sevindirir. Fakat Hulki ile Yeliz’in barışması yeni bir krize yol açar. Cansu’nu iyiliği için evde kalmasını, geçmişini unutmamasını isteyen Armi bu mücadeleyi kaybeder. Yeliz, polis zoru ile Cansu’yu alır. Eve geri dönen Bilge ailesinin köyünde yaşanan haksızlık için medyada bir mücadele başlatır. Utku güç bir karar verir ve bebeğe sahip çıkar. Tezer ile Utku’yu doktora giderken gören Armi o sayfayı tamamen kapatır. Eylül, bir yandan Hulusi’nin güvenini kazanırken bir yandan da zorlu dava dosyasını karşı tarafa vermek üzere harekete geçer. Maddi durumu da sağlığı da iyiye gitmeyen Hulusi’yi kötü günler beklemektedir. Evine, özlediği konfora geri dönen Yeliz’i bir sürpriz beklemektedir. Psikolojik sorunları esrarengiz bir şekilde son bulan Hulki karısına romantik bir gece hazırlamıştır. Kocasının cinsel sorununu çözdüğünü anlayan Yeliz ise paniktedir. Eve gelen sürpriz bir paket Hulki’nin bütün planlarını altüst eder.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst