Küçük bir rica

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Merhaba arkadaşlar,

Dikkat ettiğim birşeyi söylemek istiyorum izninizle. Forumumuzu bildiğiniz üzere tekrardan inşa ediyor, konular ekliyoruz. Yalnız konulara yeterince yorum bırakılmadığını görüyorum. Lütfen konu açana bir teşekkürü ve yorumu çok görmeyelim şekerler:)

Konuya şöyle bir bakıp geçmeyelim. Böylelikle daha çok bilgi alışverişinde bulunur ve birbirimizi kolayca tanırız:hhhhhh:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
buna bende yürekten katılıyorum sonuçta bence herkes okuduğu baktığı konuya yorum bıraksa ki bu sadece teşekkür etmek de olabilir forumumuz daha aktif hale gelir bu sayede ben şahsen baktığım tüm konulara bişeyler yazıyorum:teytey:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
buna bende yürekten katılıyorum sonuçta bence herkes okuduğu baktığı konuya yorum bıraksa ki bu sadece teşekkür etmek de olabilir forumumuz daha aktif hale gelir bu sayede ben şahsen baktığım tüm konulara bişeyler yazıyorum:teytey:

Sağolun arkadaşlar:hhhhhh:

İlknurcum senden şüphem yok zaten:D

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.924
Konu ılgılı cekerse mutlaka yazıyorum.Ama ben ıcımden gecenı saklayamam,bıraz da acık sozluyum.

Zaman zaman acaba alınırmı dıye yazamıyorum.Ama elestrı bıle yapıyosam kesınlıkle bılın kı art nıyet sahıbı oldugumdan degıl.Cok sevıye ıcınde tartıstıgım arkadaslarım da oldu.

Asla dıyemem herseyı bılırım muhakkak ogrenecegımdır.Ama bıldıklerımı de soylemek boynumun borcu.

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
Konu ılgılı cekerse mutlaka yazıyorum.Ama ben ıcımden gecenı saklayamam,bıraz da acık sozluyum.

Zaman zaman acaba alınırmı dıye yazamıyorum.Ama elestrı bıle yapıyosam kesınlıkle bılın kı art nıyet sahıbı oldugumdan degıl.Cok sevıye ıcınde tartıstıgım arkadaslarım da oldu.

Asla dıyemem herseyı bılırım muhakkak ogrenecegımdır.Ama bıldıklerımı de soylemek boynumun borcu.

hem fikirim kedijik:eek:

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
vallaha ben herşeye sazan gibi atlı yorumelimden geldiğince yorumda yapıyorum ama hakımda ne düşünülür onu bilemem bir yanlışım olursa düzeltin lütfen:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::eek::eek::eek:

sühoş

Daimi Üye
Tepki
775
Elimden geldiği zamanımın olduğu kadar yorum yazmaya çalışıyorum. Fırsat buldukça . Çünki ben dükkanımda çalışıyorum. TEK OLDUĞUM ZAMAN DÜKKANDA SİTEYE BİLE GİREMİYORUM.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar