incitanemtuana
Daimi Üye
Malzemeler:
- 8 adet yumurta
- 4 su bardağı süt
- 1 su bardağı toz şeker
- 2 paket vanilya
- 1 su bardağı toz şeker
- 4 yemek kaşığı su
- Bir kaseye yumurtaları kırıp bir su bardağı tozşekerle birlikte iyice çırpıyoruz.
- Sütü vanilyayı katıp tekrar çırpıyoruz.
- Diğer tarafta tavaya tozşekeri suyu koyup karemelize olana kadar kavuruyoruz.
- Karemel kalıplarının içine birer yemek kaşığı karemelizeden koyup üzerine çırptığımız sütlü karışımdan dolduruyoruz.
- Tepsinin içine su dolduruyoruz.
- Tepsiye kaseleri koyup 150 derecelik fırına veriyoruz.
- Daha sonra 170 dereceye alıyoruz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
ALINTI