[FONT=verdana,geneva]

Kral TV müzik ödülleri organizasyonunu yürüten şirket davetiyelerde yazım hatası yapmış olabilir mi? Törene katılan kadınlar “rüküş ödülleri” olarak anlamış olabilir mi?

[FONT=verdana,geneva]Demet Akalın: Korkunç giyinmesine alışığız, düzeni bozmamış. Leopar desen ve parlament mavisi ancak bu kadar uyumsuz olabilirmiş!
[FONT=verdana,geneva]Emel Sayın: Zarafetine hayranımdır ama bu kez ciddi hayal kırıklığı yaşadım. Pullar moda, leopar desen moda tamam oldu diye mi düşünmüşler? Olmamış!
[FONT=verdana,geneva]Ece Gürsel: Stil sahibi olmayan bir kadın daha karşımızda! İlginç ne varsa üstüne giyip çıkıyor ki ilgi çeksin. Üzerindeki elbisenin dekoltesine ne ad veriliyor?
[FONT=verdana,geneva]

[FONT=verdana,geneva]Tuğba Ekinci: Rüküş kelimesinin karşılığı olarak sözlükte yerini alabilir. Ucuz göğüs dekoltesini anladım da bozuk para çantası ne için kullanılmış anlamadım!
[FONT=verdana,geneva]Ayşe Özyılmazel: Gencecik bir kadın neden yaşlı görünmeyi bu kadar çok isteyebilir? Apoletler moda diye her yere konsun değil mi?
[FONT=verdana,geneva]Petek Dinçöz: Assolist hanım efendimiz 50 yaşına geldiğinde yaşayamadığı gençlik günlerinin acısını çıkarmak için puantiyeli kabarık etekler giyebilir.
[FONT=verdana,geneva]
[FONT=verdana,geneva]Arzu Karabulut
Yüksek Topuklar – Moda Editörü