Közlenmiş soğan

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Közlenmiş soğan

Malzemeler:
250 g. arpacık soğan, 1 tutam tuz ve pul biber, 1 kaşık zeytinyağı, 1 tutam ince kıyılmış maydanoz

Hazırlanışı:
Arpacık soğanları kabuklarıyla beraber bir tepsiye dizip, 200 derecelik fırında 20 dakika pişirin. Fırından çıkarıp kabuklarını soyun. Üzerine tuz, zeytinyağı, pul biber ve ince kıyılmış maydanoz serperek karıştırın.

adanadan-hafif-tatlar_389248c6-f708-4273-973f-9f591a3109af_3.jpg

ekolay
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst