Közlenmiş soğan
Malzemeler:
250 g. arpacık soğan, 1 tutam tuz ve pul biber, 1 kaşık zeytinyağı, 1 tutam ince kıyılmış maydanoz
Hazırlanışı:
Arpacık soğanları kabuklarıyla beraber bir tepsiye dizip, 200 derecelik fırında 20 dakika pişirin. Fırından çıkarıp kabuklarını soyun. Üzerine tuz, zeytinyağı, pul biber ve ince kıyılmış maydanoz serperek karıştırın.
ekolay
Malzemeler:
250 g. arpacık soğan, 1 tutam tuz ve pul biber, 1 kaşık zeytinyağı, 1 tutam ince kıyılmış maydanoz
Hazırlanışı:
Arpacık soğanları kabuklarıyla beraber bir tepsiye dizip, 200 derecelik fırında 20 dakika pişirin. Fırından çıkarıp kabuklarını soyun. Üzerine tuz, zeytinyağı, pul biber ve ince kıyılmış maydanoz serperek karıştırın.
ekolay