Közde patlıcan meze

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.405
Puan
113

attachment.php

Ocakta közlenmiş kabukları alınmış 3 adet patlıcan
2 diş sarımsak
İnce kıyılmış maydanoz
1 tatlı kaşığı kadar mayonez
Yoğurt

Yapılışı:
Közlenmiş patlıcanları bıçakla inceltiyoruz..
Tüm malzemeleri patlıcanların üzerine katıp boca ediyoruz..
Damağınıza göre tuzunuda ilave ediyoruz..

İsteğe göre sıvıyağ içine pul biber ilede süsleyebilirsiniz.
Afiyet Olsun!!
 

Ekli dosyalar

  • 2.jpg
    2.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 261

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst