Koşu Bandı + Spor Ile Forma Kavuşmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DyGLu

Aktif Üye
Tepki
239
dün ve bugün spor yapamadim..

dengesiz beslenmeyede basladim
evde bi telasemiz var.. mutfagi yeniliyoruz.. ocak bi yerde buzdolabi bi yerde
yemek yeme düzenimde karisti hep... sali gününden sonra rahatlicam ins..

essem gecmis olsun, acil sifalar... kendine iyi bak sen bize daha cook lazimsin

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.497
iyi geceler es_se m bir çay kaşığı kimyon iç midene iyi gelir canım...Allah rahatlık versin...:eek:-hmm:eek:
ablamyatmadan kımyon yuttum cok ıyı geldı buugn yıne aynısey olursa kımyon yutarım yıne :eek:
yavvaşş sallanmışmış.nan bide hastasın-kizgin-kizgin-kizgin

geldim ama yoksun geç geldim heralde.nan hasta hasta hala suit derdinde-kizgin

hava cok guzeldı fazla sallanmadımkı hedef 1.5 saattı ama 45 dk oldugund abı baktım mıde bulanıyo ındım:(
suıt aklımdanhıc cıkmazkı bı ınel ozman gorsen bir sen bir ben bırde bebek :findik:

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.497
dün ve bugün spor yapamadim..

dengesiz beslenmeyede basladim
evde bi telasemiz var.. mutfagi yeniliyoruz.. ocak bi yerde buzdolabi bi yerde
yemek yeme düzenimde karisti hep... sali gününden sonra rahatlicam ins..

essem gecmis olsun, acil sifalar... kendine iyi bak sen bize daha cook lazimsin
cok sgl fıstıgım msnden sana yazdım geldımı bılgılerın?
chelan extreme bence sana gore cıkan sonuc kg degıl yag sorunu gosterıyo
birsamcım ....

nuri demişler onaaaaaa....:dislek::dislek::dislek: aklı fikri suitte...

ablam benım suıtımın baskralıcesı :eek:

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.497
20.02.2010
1. es_se --->öğlen 10 Munıte Traıner 3.haftam Cardio + Total Body 2 + P90X - Ab Ripper X Insanity 3. haftam Fit Test
akşam 1 saat açık hava yürüyüş 2.2 lt su

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
iyi olduğuna sevindim canım...es_se m ne bileyim düştüğümden beri pek iyi değilim ...ağzımın hiç tadı yok ...burnum koku almıyor...sık sık kafam karıncalanıyo ...yüzüm uyuşuyo..öbür türlüde bir değişik..:( :dusun: :confused:

DyGLu

Aktif Üye
Tepki
239
nesrin ablacim gecende ben selam vermedin görmedin sanirim:: nasilsin iyimisin ablacim?

canim essem.. o verdigin linklere simdi göz gezdirebildim ancak.. cok fena gaza geldim
millet nasil zayiflamis ya benim neyim eksik.. ne sporlar yapiyolar hic birinden habarim yok:gitme::kizdim:
cok kizdim kendime cok.. yaglarimi yakmam lazim.. yardim ett torrentten yükleyemiyorumda:aglayan:
fena oldum yaw..

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.497
iyi olduğuna sevindim canım...es_se m ne bileyim düştüğümden beri pek iyi değilim ...ağzımın hiç tadı yok ...burnum koku almıyor...sık sık kafam karıncalanıyo ...yüzüm uyuşuyo..öbür türlüde bir değişik..:( :dusun: :confused:

cnm ablam :( doktora gotsen nolur kendını ıhmal etme:(yuzun uyusması tad alaman koku duymaman falan bunlar basırte alıncak seyler degıl canımınıcı
gelıp bengoturcem bak doktora-hmm

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.497
14.02.2010
1. es_se ---> 10 Munıte Traıner 2.haftam Upper Body + Total Body + Lower Body Insanity 2. haftam Pure Cardio
akşam 1 saat açık hava yürüyüş 3 saat temizlik 2.5 lt su
15.02.2010
1. es_se ---> 10 Munıte Traıner 2.haftam Total Body 2 + Lower Body + Yoga Flex Insanity 2. haftam Plyometric Cardio Circuit 2.2 lt su
16.02.2010
1. es_se ---> 10 Munıte Traıner 2.haftam Upper Body + Total Body + Lower Body Insanity 2. haftam Cardio Recovery
akşam 1 saat açık hava yürüyüş 2.5 lt su
17.02.2010
1. es_se ---> öğlen 10 Munıte Traıner 2.haftam Upper Body + Lower Body + Abs Insanity 2. haftam Cardio Power & Resistance
akşam 30 dk açık havada 60 dk koşu bandında eğimde 5 6 arası hızlandırmalar 8 12 totalde 7.5 km koşu 2.5 lt su
18.02.2010
1. es_se ---> öğlen 10 Munıte Traıner 2.haftam Total Body 2 + Lower Body + Cardıo Insanity 2. haftam Pure Cardio + Cardio Abs
akşam 50 dk açık hava yürüyüş 2.5 lt su
19.02.2010
1. es_se ---> 1 saat açık hava yürüyüş 50 dk salıncakta sallandım :) 2 lt su
20.02.2010
1. es_se --->öğlen 10 Munıte Traıner 3.haftam Cardio + Total Body 2 + P90X - Ab Ripper X Insanity 3. haftam Fit Test
akşam 1 saat açık hava yürüyüş 2.2 lt su
63 kg oldum hatta daha asagısı gosterıyo
ve ıncelmelerım var

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.497
nesrin ablacim gecende ben selam vermedin görmedin sanirim:: nasilsin iyimisin ablacim?

canim essem.. o verdigin linklere simdi göz gezdirebildim ancak.. cok fena gaza geldim
millet nasil zayiflamis ya benim neyim eksik.. ne sporlar yapiyolar hic birinden habarim yok:gitme::kizdim:
cok kizdim kendime cok.. yaglarimi yakmam lazim.. yardim ett torrentten yükleyemiyorumda:aglayan:
fena oldum yaw..

cnm msnde bı karsılassak uye panelıne yazıdm
suan aktıfler ındırılebılır en ıyı ındırme vaktı gece bıde sabah bu gece 12den osnra bı dene benım verdıgm programı ındır kur o kendı kendıne ındırır rapıdden
duzenlı yap ıns sende kg verır ıncelırısn bak yaptıgm programla bel kalcadan 1 cm ınceldım azım ıstek sebat :eek:

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
es_se m bu akşam 19 da BEŞİKTAŞ-GALATASARAY maç var canikommm...

ben 2-1 alırız maçı diyorum...:dusun:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar